Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal nőként (20-25 évesen) ha férfiakat magázol, egyértelmű hogy túl öregek hozzád és ezért mint férfiak már nem jöhetnek szóba ugye?
Figyelt kérdés
Hiszen logikus hogy azt magázod aki túl öreg már hozzád nem és ezért mint férfi már nem játszik mint lehetséges partner? Vagy ez nem egyértelmű? Nekem ez logikus.2024. jan. 21. 17:02
11/16 anonim válasza:
"Fogadd el ha öreg vagy! Ne a fiatal lányokról álmodozz."
Komolyan, úgy bírom az ilyeneket.:) Megy az örömködés, hogy ma már végre senki nem mondhatja meg, hogy ki kivel és mikor lehet kapcsolatban, esetleg kivel házasodhat, vagy hogy ma már egyáltalán nem is "kötelező" kapcsolatban lenni, majd egy másik kérdés alatt kinyilatkoztat, hogy milyen korú férfiak milyen korú nőkről ne is álmodozzanak, vagy hogy kik illenének hozzájuk. És mások még egyet is értenek velük. Mint drága jó kormányunk szuverenitásvédelme. A gonosz külföld ne szóljon bele, hogy mi mit csinálunk, de mi azért csak támogatunk külföldi politikai szervezeteket, mert nekünk szabad. Aztán rácsodálkozunk a 25. 2/3-ra is.
12/16 anonim válasza:
#10 nyilván a te kifinomult modorod és látnoki képességeid fölülmúlják ezt a tiszteletlen buta, tanulatlan halandót. 🤡
13/16 anonim válasza:
#12 látod, pontosan erről beszéltem, most csak igazat adtál nekem.
14/16 anonim válasza:
Az átlag magyar 30+-os kopasz, lepusztult, kövér papikat még negyven feletti punettiként is magázom. (Tudom tudom, nem punetti vagyok itt hanem T-rex, de akkor is 😈)
15/16 anonim válasza:
Én aki bejön azt tegezem. Az én esetemben pont úgy van ahogy leírtad. 22N
16/16 anonim válasza:
Én tényleg szoktam pasikat direkt magázni, ha azt akarom, hogy ne nyomuljanak. Viszonylag egyszerű, diszkrét módszer, általában visszavesznek a közeledésből. Persze van az a típus is, aki az ötödik, arcába üvöltött NEM-ből sem ért, náluk ez nyilván kevés 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!