Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal nőként (20-25 évesen) ha férfiakat magázol, egyértelmű hogy túl öregek hozzád és ezért mint férfiak már nem jöhetnek szóba ugye?
Ez marhaság. Egy másik felnőtt emberrel, aki idegen számára, magázódik. Akár egy 30 évessel is - aki nyilvánvalóan szóba jöhet nála partnerként.
Bizonyos helyzetekben meg a másik 20 évessel is magázódnia KELL, pl. ha bankban vagy hivatalban ügyintéző és a másik meg az ügyfele.
Ja, és akinek van párja, annak senki sem jöhet szóba partnerként, mégsem változnak ettől a magázódási szokásai - legalábbis, ha normális ember.
Nem. A magázódás nem a távolságtartás kifejezése, inkább vagy a tiszteleté, vagy simán protokoll. Mikor 19 évesen dolgozni kezdtem, az akkori 40-eseket, sőt a 30-asokat is magáztam. Persze nem sokáig, mert legtöbben egyből vagy kis idővel felajánlották a tegeződést és így mindenkinek könnyebb volt, de alapból az idősebbeket magáztam, ahogy ma is. Ma 40-esként ugyanez van, csak már jó ideje a korombeli idegeneket is magázom, ahogy ők is engem. Értelmesebb fiatalok pedig már engem is magáznak egy jó ideje, már ameddig nem ajánlom fel a tegeződést.
De pl. az igazgató a cégnél alig 1 évvel idősebb nálam. Vele meg az van, hogy ha összefutunk cégen kívül, vagy csak leugrik kérdezni valamit, esetleg üzenetben simán tegezzük egymást, hivatalos megbeszélésen, levelezésben pedig magázzuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!