Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az ilyen femceleknek köszenhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen femceleknek köszenhetően kényeskedik/makcskodik sok nő még akkor is amikor egyértelmű, hogy túl magasak az elvárásai?

Figyelt kérdés
[link]
2023. nov. 12. 10:40
1 2 3 4
 1/38 A kérdező kommentje:
*makacskodik
2023. nov. 12. 10:40
 2/38 anonim ***** válasza:
12%
Összességében a feminista propaganda miatt, amibe az ilyen semmirekellők is beletartoznak. Elhitetik a nőkkel - mert valószínűleg maguk is elhiszik -, hogy ők felsőbbrendűek a férfiakhoz képest.
2023. nov. 12. 10:43
 3/38 anonim ***** válasza:
82%

Ez a magasak az elvárásaid már annyira unalmas... Nekem pl pont annyi, hogy legyen velem azonos az értékrendje (hűség,kedvesség,nagylelkűség), legyen minimum egymagas velem (170) és normálisan kommunikáljon (ne 3 naponta írjon, de ne is a nap 24 órájában akaszkodjon rám).

Ezek szerintem hozható elvárások és mégsem sikerült egynek sem. Ugyanazokat várom el, amit én is meg tudok adni.

2023. nov. 12. 11:01
 4/38 anonim ***** válasza:
15%

Elég undorító csaj! Ennek ne legyenek csak elvárásai beszedhibás és undorító higéniátlan fogszabályozója van!

Soha nem járnáknilyen csajjal!

2023. nov. 12. 11:07
 5/38 anonim ***** válasza:
86%
Hehh, szeretnétek ti ilyen csajt...
2023. nov. 12. 11:11
 6/38 anonim ***** válasza:
89%
Semmi gond azzal, amit a csaj mond. Ha ezen vergődtök, az csak azt bizonyítja, hogy titeket szólított meg, pont rólatok beszél.
2023. nov. 12. 11:18
 7/38 anonim ***** válasza:
7%

Ez meg milyen szintekről beszél?

Ha végigmegyek az utcán 100 különb nőt látok nála!

Üdv. egy 26 éves nő!

2023. nov. 12. 11:19
 8/38 anonim ***** válasza:
5%

A női természet ilyen és nem megromlott az elmúlt években.

Sőt, mindig is ilyen volt, csak a világ jobban határt szabott az igényeiknek, meg sokáig elnyomásban kellett élniük.

Illetve az internet előtt nem 100 városnyi emberrel kellett rivalizálnod, csak a helybéliekkel. Bár utólag azt mondanád, "Hogyan jöhettem össze pont vele", az internet vagy a világ bejárása nélkül egy jó csajnak számított volna. Továbbá a megcsalás is rányomott egy bélyeget az emberre, ma könnyen kilehet lépni bármilyen téged megbélyegző közegből.

Mondjuk a kommunizmusban volt pár politikus, katona aki jól élt, a többiek nagyjából egyenlően. Ezért nem érezte a nő, hogy nagyon melléfogott volna ezzal vagy azzal.

Rengeteg nő gondolhatta, hogy felesleges ezt a felső 1000-et megcélozni, meg lehetőségük se volt a velük való ismerkedésre.

Ma meg minden 10. férfi jólkereső, elég 5 percig Tinderezni hozzá. Persze a másik 9 férfi rovására, de a nyertesek nyilván nem fognak panaszkodni a játékszabályok miatt.

Nincs visszatartó erő, a nőkből előjön az ösztönlény. Összességében a nő alkalmatlan, hogy csodáljon egy vele egy szinten levő férfit, kell neki valami, hogy felnézzen rá.

2023. nov. 12. 11:19
 9/38 anonim ***** válasza:
10%
#7 Én nem szeretnék ilyen csajt. Értelmeset szeretnék.
2023. nov. 12. 11:32
 10/38 anonim ***** válasza:
90%

Amúgy nem értem, miért fáj nektek, ha egy nőnek netán túl magasak az elvárásai.

Két lehetőség van...

Vagy a magas elvárásaihoz is megtalálja a számára ideális partnert, vagy egyedül marad. Így is, úgy is az ő dolga.

2023. nov. 12. 11:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!