Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen femceleknek köszenhetően kényeskedik/makcskodik sok nő még akkor is amikor egyértelmű, hogy túl magasak az elvárásai?
Ez a magasak az elvárásaid már annyira unalmas... Nekem pl pont annyi, hogy legyen velem azonos az értékrendje (hűség,kedvesség,nagylelkűség), legyen minimum egymagas velem (170) és normálisan kommunikáljon (ne 3 naponta írjon, de ne is a nap 24 órájában akaszkodjon rám).
Ezek szerintem hozható elvárások és mégsem sikerült egynek sem. Ugyanazokat várom el, amit én is meg tudok adni.
Elég undorító csaj! Ennek ne legyenek csak elvárásai beszedhibás és undorító higéniátlan fogszabályozója van!
Soha nem járnáknilyen csajjal!
Ez meg milyen szintekről beszél?
Ha végigmegyek az utcán 100 különb nőt látok nála!
Üdv. egy 26 éves nő!
A női természet ilyen és nem megromlott az elmúlt években.
Sőt, mindig is ilyen volt, csak a világ jobban határt szabott az igényeiknek, meg sokáig elnyomásban kellett élniük.
Illetve az internet előtt nem 100 városnyi emberrel kellett rivalizálnod, csak a helybéliekkel. Bár utólag azt mondanád, "Hogyan jöhettem össze pont vele", az internet vagy a világ bejárása nélkül egy jó csajnak számított volna. Továbbá a megcsalás is rányomott egy bélyeget az emberre, ma könnyen kilehet lépni bármilyen téged megbélyegző közegből.
Mondjuk a kommunizmusban volt pár politikus, katona aki jól élt, a többiek nagyjából egyenlően. Ezért nem érezte a nő, hogy nagyon melléfogott volna ezzal vagy azzal.
Rengeteg nő gondolhatta, hogy felesleges ezt a felső 1000-et megcélozni, meg lehetőségük se volt a velük való ismerkedésre.
Ma meg minden 10. férfi jólkereső, elég 5 percig Tinderezni hozzá. Persze a másik 9 férfi rovására, de a nyertesek nyilván nem fognak panaszkodni a játékszabályok miatt.
Nincs visszatartó erő, a nőkből előjön az ösztönlény. Összességében a nő alkalmatlan, hogy csodáljon egy vele egy szinten levő férfit, kell neki valami, hogy felnézzen rá.
Amúgy nem értem, miért fáj nektek, ha egy nőnek netán túl magasak az elvárásai.
Két lehetőség van...
Vagy a magas elvárásaihoz is megtalálja a számára ideális partnert, vagy egyedül marad. Így is, úgy is az ő dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!