Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen femceleknek köszenhetően kényeskedik/makcskodik sok nő még akkor is amikor egyértelmű, hogy túl magasak az elvárásai?
Dehogyis nincs itt a nők rendre sárba tiporják meg mindenek elhordják a férfiakat.
Szerintem már csak a férfiak szidalmazása végett jár fel ide néhány nő.
31
Az 'Itt' nem a világ. Másodszor pedig itt pont ti vagytok azok, akiknek semmi más dolga, mint reggeltől estig a nőket szapulni.
"Dehogyis nincs itt a nők rendre sárba tiporják meg mindenek elhordják a férfiakat."
Dehogy is, ez nem igaz! Nem a férfiakat hordják el mindennek, hanem az inceleket. Őket meg nem csak lehet, de kell is. :)
Azzal vitatkozni hogy a nőknek magasak az elvárásai klisé mert tényleg magas.
Mondok egy példát voltam egy társkereső rendezvényen és olyan jelölt meg aki nálam ezerszer csúnyább kövérebb, míg én jó megjelenésű, magas jóképű vagyok ő alacsony kövér és dagadt.
Tehát ők azt hiszik hogy ez a normális közben nagyon nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!