Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is igaz az, hogy egy férfi életében egyértelműen az a legnehezebb dolog, hogy elérje azt, hogy egy nő kiválassza őt párkapcsolatra?
A szülő elvesztését egy idő után kiheveri az ember.
De az lehetetlen küldetésnek tűnik, hogy egy nő kiválasszon pl. engem párkapcsolatra.
Nem.
A férfiaknak ahhoz, hogy Istennel szövetségbe tudjanak kerülni 100x nehezebb, és tengernyi akadály áll előttük. Ehhez képest az, hogy megtalálja a társát, smafu.
Az én esetemben nem igazán mondhatjuk azt, hogy kiválasztom őt, mert örülök, ha van 2 randim egy évben, szóval ez a "kiválasztom" szó túlzó lenne az esetemben.
Viszont ha egy nő szingli, akkor válogathat udvarlók tucatjai közül például a munkahelyen vagy a neten (lásd: Tinder, Facebook Társkereső stb.), folyamatosan randizgat férfiakkal (akár hetente 3-4 férfival) és bizony KIVÁLASZT egyet közülük, aki az összes udvarló közül a legszimpatikusabb és ő lesz a párja.
Hát nekem nem nagyon sikerül a kiválasztottnak lenni. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!