Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak olyan nők akiknek nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan nők akiknek nem a szexuálisan vonzó férfiak az esetei hanem a cuki típusú pasik?

Figyelt kérdés
Nem vagyok olyan helyes vonzó szexuális kisugárzású férfi helyette általában mindig azt mondják a nők hogy ilyen cuki vagyok... jaj de cuki a mosolyod de cuki a szemed
2024. jan. 20. 13:48
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Ha valakire azt mondjak cuki az valamilyen szinte vonzo is mar ha felnotekkrol vam szo. Ronda emberre nem mondjak hogy cuki.
2024. jan. 20. 15:39
 22/28 anonim ***** válasza:
0%

Nehéz az eset ha nem lucskos nedves a 🍑.

De semmi sem lehetetlen, ha át mész SIMP-be az némelyik nőnél működik.

2024. jan. 20. 16:00
 23/28 anonim ***** válasza:
0%
Cuki töltött galamb típusú nőnek jó leszel. Aztán együtt cukizhattok chipssel a kanapén.
2024. jan. 20. 16:09
 24/28 apasaky2 ***** válasza:
Van olyan!Igen!
2024. jan. 20. 16:33
 25/28 anonim ***** válasza:
0%
22 Az a peteérés te idióta. Majd nehogy megerőszakolj valakit olyankor, nem miattad van neki ott nedv, hanem mert ott tart a hónapjában.
2024. jan. 20. 16:39
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a párom számomra cuki a kopasz fejével 😂

Sztem ő abszolút nem az szexuális kisugárzású férfi de olyan nekem nem is kéne😀

2024. jan. 20. 19:21
 27/28 anonim ***** válasza:

26.

Legalábbis próbálod vele elhitetni, miután hazament a dúshajú szenvedélyes szerető. A kopaszoknál emiatt állandó a túlkompenzálás :D

2024. jan. 20. 19:30
 28/28 anonim ***** válasza:
De ha valaki nem vonzó számomra szexuálisan akkor az hogy tetszene? Ezt nem értem? :D olyannal miért álljak össze aki nem vonz szexuálisan?
2024. jan. 21. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!