Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan nők akiknek nem a szexuálisan vonzó férfiak az esetei hanem a cuki típusú pasik?
Figyelt kérdés
Nem vagyok olyan helyes vonzó szexuális kisugárzású férfi helyette általában mindig azt mondják a nők hogy ilyen cuki vagyok... jaj de cuki a mosolyod de cuki a szemed2024. jan. 20. 13:48
21/28 anonim válasza:
Ha valakire azt mondjak cuki az valamilyen szinte vonzo is mar ha felnotekkrol vam szo. Ronda emberre nem mondjak hogy cuki.
22/28 anonim válasza:
Nehéz az eset ha nem lucskos nedves a 🍑.
De semmi sem lehetetlen, ha át mész SIMP-be az némelyik nőnél működik.
23/28 anonim válasza:
Cuki töltött galamb típusú nőnek jó leszel. Aztán együtt cukizhattok chipssel a kanapén.
25/28 anonim válasza:
22 Az a peteérés te idióta. Majd nehogy megerőszakolj valakit olyankor, nem miattad van neki ott nedv, hanem mert ott tart a hónapjában.
26/28 anonim válasza:
Nekem a párom számomra cuki a kopasz fejével 😂
Sztem ő abszolút nem az szexuális kisugárzású férfi de olyan nekem nem is kéne😀
27/28 anonim válasza:
26.
Legalábbis próbálod vele elhitetni, miután hazament a dúshajú szenvedélyes szerető. A kopaszoknál emiatt állandó a túlkompenzálás :D
28/28 anonim válasza:
De ha valaki nem vonzó számomra szexuálisan akkor az hogy tetszene? Ezt nem értem? :D olyannal miért álljak össze aki nem vonz szexuálisan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!