Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg léteznek olyan férfiak, akik összejönnek olyan nőkkel, akiket szexuálisan nem tartanak vonzónak csak mert nincs más vagy már nagyon ki vannak éhezve?
Mert férfiként ezt akárhány férfitársammal beszéltem élőben elképzelhetetlennek tartom. Az érdekkapcsolatot most hagyjuk, mikor a jó adottságú srác összejön valami 50-es mamival mert így van ingyen hol laknia, mi meg röhögünk rajta, hogy csak kamagrával áll neki, de ez baromi ritka. Nőknél sokkal gyakoribb az érdekkapcsolat.
Olyan szintén van, hogy cikinek érzi, hogy az adott nőt mindenki lefikázza, hogy így meg úgy gusztustalan, de neki amúgy bejön a csaj, csak ilyen nagyhangú férfitársaságban nem mer vitába szállni 8 másik emberrel és inkább rájuk hagyja.
Férfiként szeretném megérteni mi játszódik le olyan férfiak agyában (már ha tényleg létezik ilyen, amit kétlek), aki számára NEM vonzó nővel jön össze (és nem hímringyó vagy érdekkapcsolat, ami más kategória).
Mert én nem tudom elképzelni a szituációt, pedig próbálom erősen, hogy sokáig nincs senkim és valaki konkrétan rám mászik és vetkőztet, aki nem vonzó, én konkrétan nem is tudom mit tennék, de nagyon kényelmetlenül érezném magam, hogy míg egy számomra vonzó nőnek már az illatától, érintésétől, csókjától feláll, itt meg küzdenem kéne a merevedésért, mintha egy orvosi vizsgálat céljából kellene felállítanom.
És nem vagyok egyáltalán az a típus, akinek érzelmi kötődés kell a szexhez, ha egy számomra vonzó nő fényes nappal az utcán lekapna simán tudnék vele szexelni és még élvezném is. De aki nem vonzó, nem tetszik, azzal talán nagyon nehezen, másra gondolva, de nem lenne benne örömem.
Viszont az ízlésem nem mindig tükrözi a közízlést. Van, hogy olyanok jönnek be, akikre más azt mondja, hogy túl vékony vagy éppen duci, máskor meg olyanokat emelnek piedesztálra, akire azt mondom, hogy nem igazán tud megmozgatni, attól hogy éppen sztár vagy szépségkirálynő.
Kontrasztként viszont hozzátartozik még a dologhoz, hogy ha egy férfi ki van éhezve olyat szokott tenni, hogy olyan nőkre rámegy, akikkel tudja már 3 mondat után, hogy esélytelen lenne komoly kapcsolat és lehazudja a csillagokat is, hogy legalább a szexig eljusson, de fizikális, szexuális vonzalom minden esetben van.
Miért kéne olyan nővel szexelnem, aki nem vonz? Önkielégítesről hallottál már? Egyszerű, gyors, ingyen van.
Szexelni pedig olyan nővel fogok, akire feláll 1 perc alatt. 30f
"hogy ők nagyon sokszor barátság extrákoznak, szexkapcsolatban is elvannak, míg a nők inkább egyedül vannak."
Akárhogy is számolom, pont annyi nõ van barátság extra és száz kapcsolatban, mint férfi. Szimpla matek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!