Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg léteznek olyan férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg léteznek olyan férfiak, akik összejönnek olyan nőkkel, akiket szexuálisan nem tartanak vonzónak csak mert nincs más vagy már nagyon ki vannak éhezve?

Figyelt kérdés

Mert férfiként ezt akárhány férfitársammal beszéltem élőben elképzelhetetlennek tartom. Az érdekkapcsolatot most hagyjuk, mikor a jó adottságú srác összejön valami 50-es mamival mert így van ingyen hol laknia, mi meg röhögünk rajta, hogy csak kamagrával áll neki, de ez baromi ritka. Nőknél sokkal gyakoribb az érdekkapcsolat.

Olyan szintén van, hogy cikinek érzi, hogy az adott nőt mindenki lefikázza, hogy így meg úgy gusztustalan, de neki amúgy bejön a csaj, csak ilyen nagyhangú férfitársaságban nem mer vitába szállni 8 másik emberrel és inkább rájuk hagyja.

Férfiként szeretném megérteni mi játszódik le olyan férfiak agyában (már ha tényleg létezik ilyen, amit kétlek), aki számára NEM vonzó nővel jön össze (és nem hímringyó vagy érdekkapcsolat, ami más kategória).

Mert én nem tudom elképzelni a szituációt, pedig próbálom erősen, hogy sokáig nincs senkim és valaki konkrétan rám mászik és vetkőztet, aki nem vonzó, én konkrétan nem is tudom mit tennék, de nagyon kényelmetlenül érezném magam, hogy míg egy számomra vonzó nőnek már az illatától, érintésétől, csókjától feláll, itt meg küzdenem kéne a merevedésért, mintha egy orvosi vizsgálat céljából kellene felállítanom.

És nem vagyok egyáltalán az a típus, akinek érzelmi kötődés kell a szexhez, ha egy számomra vonzó nő fényes nappal az utcán lekapna simán tudnék vele szexelni és még élvezném is. De aki nem vonzó, nem tetszik, azzal talán nagyon nehezen, másra gondolva, de nem lenne benne örömem.

Viszont az ízlésem nem mindig tükrözi a közízlést. Van, hogy olyanok jönnek be, akikre más azt mondja, hogy túl vékony vagy éppen duci, máskor meg olyanokat emelnek piedesztálra, akire azt mondom, hogy nem igazán tud megmozgatni, attól hogy éppen sztár vagy szépségkirálynő.

Kontrasztként viszont hozzátartozik még a dologhoz, hogy ha egy férfi ki van éhezve olyat szokott tenni, hogy olyan nőkre rámegy, akikkel tudja már 3 mondat után, hogy esélytelen lenne komoly kapcsolat és lehazudja a csillagokat is, hogy legalább a szexig eljusson, de fizikális, szexuális vonzalom minden esetben van.

2020. jún. 28. 04:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

#8 S mi a helyzet az olyan kapcsolatokkal, amibe a pasi csak a szex miatt ment bele, míg a nō komolyan gondolja?

Amúgy szerintem ha nincsenek is ilyenszerū kapcsolatban, több férfi vallja, hogy szeretne szexkapcsolatot, szingliként jobban éhezik a szexre, mint a nōk.

2020. jún. 28. 10:46
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan hogy sokáig nem volt semmi és találkoztam valakivel akiről mondtam na ebből se lesz semmi aztán nyomult és valahogy megtetszett a nyomulása nem azt mondom hogy bünronda volt(de el volt hizva azért és az arca se volt szép) de nem volt szép max gyenge átlagos . Azóta nem követem el ezt a hibát.Szerintem lehet hogy egyeseknek jól esik ha nyomulnak rá főleg a férfiaknak.
2020. jún. 28. 16:33
 13/17 anonim ***** válasza:
51%
Tenyleg van olyan hogy felall egy nore?? Nekem meg sose volt.
2020. júl. 5. 22:03
 14/17 anonim ***** válasza:

Társkeresési problémákkal küzködök, de volt olyan lány akinek nagyon tetszettem volna, de őt nem tartottam vonzónak. Volt egy két olyan gondolatom, hogy mi lenne, ha lejjebb adnám és összejönnék vele, néha most is lejátszódik a fejembe, de utána mindig undor fog el, és belegondolva nem szeretnék neki rosszat, hogy miattam koppanjon.

Addig míg nem találok vonzó lányt addig önkielígétek. Nincs ebbe semmi rossz, nem kötelező kapcsolatban lenni. Az lenne igazán jó, ha spontán kialakulna valami.

2020. júl. 12. 08:50
 15/17 anonim ***** válasza:
SAjnos én a magam kárán tapasztaltam meg milyen ha összejössz olyannal aki nem tetszik bármi okból .14 -es jól tetted hogy nem jöttél össze vele.
2020. aug. 17. 13:22
 16/17 anonim ***** válasza:
14 ha nem áltatod komoly kapcsolattal(nem mondod hogy azt akarod csak hogy szexhelhess) akkor nem koppan de valóban jobb bele se menni ilyen esetben.Az én esetemben nem tudtam mi van vártam hogy legyen valami naivan de nem lett semmi(miért is lett volna ha nem vonzott nem tudom miben biztam)
2020. aug. 17. 13:23
 17/17 anonim ***** válasza:
A jobb kezem egy 10-es skálán 6-os "csaj", ha ennél csúnyább nőről van szó, akkor inkább kiverem, mintsem megalázzam magam (és a nőt).
2020. aug. 17. 13:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!