Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan nők akiknek nem a szexuálisan vonzó férfiak az esetei hanem a cuki típusú pasik?
Figyelt kérdés
Nem vagyok olyan helyes vonzó szexuális kisugárzású férfi helyette általában mindig azt mondják a nők hogy ilyen cuki vagyok... jaj de cuki a mosolyod de cuki a szemed2024. jan. 20. 13:48
1/28 anonim válasza:
Akkor max barátnak vagy csak jó.
2/28 A kérdező kommentje:
1. Tudom igen eddig ezt tapasztalom de ez a kérdés hogy van olyan nő aki ilyen típusú férfiakhoz vonzódik?
2024. jan. 20. 14:05
3/28 anonim válasza:
Szerintem a félénkebb, szintén “cuki” nők mindenképp. A merész, flörtölős, nyíltan szexi nők hasonló partnert keresnek, viszont, a hasonlóan cuki nők ilyen pasit keresnek.
5/28 anonim válasza:
A cuki miért félénk? Én cuki vagyok, de nem félénk.
6/28 anonim válasza:
Nem tudom, én csak a jóképű pasikat látom cukinak. El se tudom képzelni, milyen lehet ez. Dobhatnál fel egy képet. Nem muszáj magadról, bármilyen celeb megteszi.
7/28 anonim válasza:
Természetesen vannak olyan nők! Én például nem tudok szeretni olyat aki csak külsőre tetszik, akármennyire is tetszika, csak a belső tud megfogni, az hogy hogyan tud bánni velem, az hogy tiszteletben tartson legyen cuki stb.
8/28 anonim válasza:
9/28 anonim válasza:
A szexuálisan vonzó férfi is lehet cuki. Vagy megint amcsi filmes sztereotípiásat játszunk?
10/28 anonim válasza:
Biztos vannak, de én pl soha nem tudnám elképzelni hogy egy ilyen férfihoz vonzódjak, én sem vagyok egy cuki típus, így rendesen hülyén néznénk ki egymás mellett xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!