Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknél sikertelen, egyre jobban idősödő 30 feletti férfiak! Ti várjátok már azt az időt, amikor megszűnik a szenvedésetek és nem kívánjátok már a nőket szexuálisan (pl 55 felett) és könnyebb lesz elviselni a magányt?
A közös jövőt egyedül építem, ennyiből nehezebb.
A saját jövődet, ha így érted.
én 31 vagyok de én már 50 évesen is le fogom sz**arni
ha nem vagy full gazdag 50 év felett akkor még is ki jutna? azt akit szerettél volna az már nem fog összejönni és megmondom őszintén 50 év körüli nő már nem kell kösz.
30-tól lettem sikeres igazán a nőknél.
Kocsi, jó meló, lakás, kialakult ízlésvilág, anyagi biztonság,... ez bejön a nőknek. Gimistől a MILF-ig van minden.
Ne a saját nyomorék életedből indulj ki!
Annyira a puncihiàny nem zavar, megoldom. A magàny meg pàrkapcsolatban is fennàllt, szóval nem oszt vagy szoroz egy ellentétes nemű lény/làny jelenléte rajta.
Én 55éves koromra nem a libidóm elvesztését tettem, hanem màst, nem részletezném.
Hogyan javítok a helyzeten?
3aranyos, szőrmók macska vàr otthon és egy 3-4deci viszki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!