Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egyet értetek azzal, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyet értetek azzal, hogy a megpróbáltatások/szenvedések megmutatják milyenek vagyunk valójában egy kapcsolatban is? N

Figyelt kérdés

Nem rég jöttem össze valakivel. Csak 1,5 éve ismerem kb. Még nem kellett együtt komoly, súlyos gondokat megoldanunk. Most úgy alakult, hogy több ilyen dolog elé nézek. Tartok is tőle, hogy beavassam, de titkolózni hülyeség lenne. Valahol örülök, ha az elején kiderül, ha nem az az ember, akit megszerettem. Esetleg csalódok benne vagy megnő a szememben, kiderül milyen ember. Vagy túl korai lenne elvárnom tőle, hogy kitartson, (végül is nem vagyok a felesége még)?

Volt valaki ilyen helyzetben?

2016. jún. 8. 16:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Én egyetértek ezzel, egy társ legyen mindenben társ, jóban, rosszban.
2016. jún. 8. 17:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Valahogy így néz ki a házassági fogadalom:

"Jóban rosszban, egészségben betegségben, gazdagságban szegénységben."

Az egész kapcsolat erre alapul. Akár házas az ember, akár nem.

2016. jún. 8. 17:19
 3/7 anonim ***** válasza:
51%
Így ahogy írod 2-es!
2016. jún. 8. 17:21
 4/7 ~OnLány~ ***** válasza:

Igen.

Én ha szeretem a másikat, akkor kitartok mellette, nem csak a jóban. Ha gondjai vannak, együtt kell megoldani, vagy ahogyan most neked van gondod, ha szeret, melletted kellene, hogy maradjon és támogasson, ez lenne a helyes.

2016. jún. 8. 17:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Off. A filmeket megnezted?
2016. jún. 8. 18:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem. Szerintem éppen az mutatja meg, hogy milyenek vagyuk egy kapcsolatban, hogy szenvedésnek fogjuk-e fel, ha valami gond támad. Egy kapcsolatnak a rossz időszakok épp úgy részei, mint a jók, és éppen az lenne a lényeg, hogy ne problémaként gondoljunk rájuk, hanem inkább mint egy új feladat, ami hozzátartozik a "barát(nő)i munkakörhöz".

Az például szerintem nagyon sokat mond valakiről, ha egy szakítás után olyanokkal jön, hogy "pedig én aztán nagyszerű barát(nő) voltam, kitartottam/tűrtem/segítettem akkor is, amikor...". Ezek az emberek szívességnek fogják fel, amit egy kapcsolatban csinálnak, pedig az olyankor a feladatuk.

Ezzel csak annyit akarok mondani, hogy szerintem az semmivel sem jobb, hogy ha a párod úgy van vele, hogy háát... jó... érted hajlandó szenvedni..., mintha azt mondaná, hogy ő ezt nem tudja végigcsinálni.

2016. jún. 8. 20:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Utolsó válaszoló: Olyan problémára gondoltam, ami úgymond tragikus, ha nincs párod akkor is meg kell oldanod, de nyilván meg kell vele osztanod, ha van párod, a kapcsolatodra kihat fizikálisan is. Hogy ő hogy áll ehhez, segít vagy felszívódik, keres mást, az rajta áll.
2016. jún. 9. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!