Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ismerkedtetek már meg Badoo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedtetek már meg Badoo vagy Tinder alkalmazáson keresztül, és kapcsolatban vagy pedig esetleg új társaságot alakítottatok ki magatoknak?

Figyelt kérdés

Bár milyen tapasztalatok volt,lécci írjátok meg nekem.Köszi

(L/23)

2016. jún. 3. 23:20
 1/7 anonim ***** válasza:
En az elozo paromat a badoo-rol ismertem meg. Par level, talalka, 1 eves kapcsolat😊 28/f
2016. jún. 3. 23:22
 2/7 anonim ***** válasza:

Én a Tindert használtam egy ideig, de rá kellett jönnöm, hogy az ilyen random ismerkedés nem nekem való, túl "bizalmatlan" vagyok hozzá. Ez azt jelenti, hogy amíg nem ismerek valakit eléggé (a hibáit is), addig nem igazán alakul ki bennem vonzalom, a szándék, hogy belevágnék vele kapcsolatba. Az ilyen társkeresős dolgok pedig arról szólnak, hogy egy-két randi után már dönteni kellene, hogy legyen-e folytatás.

A párom személyesen (közös társaságban) ismertem meg, 5-6 hónapja ismertem, mire összejöttünk. Addigra már nem volt zsákbamacska, így könnyen bele mertem vágni a kapcsolatba. Nem bántam meg.

2016. jún. 3. 23:29
 3/7 anonim válasza:
badoo, 2 éves a kapcsolatunk :) a legcsodálatosabb dolog ami történt velünk :)
2016. jún. 4. 01:40
 4/7 EpicnessOnSquare válasza:

Tinder, bár soha nem kapcsolat céljából... Egy-egy kaland, van akivel többször is lefeküdtünk, de ennyi. Nem igazán olyan hely ahol hosszútávú kapcsolatokat alakít ki az ember...

20/F

2016. jún. 4. 09:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Badoo, minden úgy ment mint más ismerkedős oldalon, bár egyikünk se élte bele magát a doligba. Majd találkoztunk és akkor dőlt el, hogy ez komoly lesz :)
2016. jún. 4. 11:30
 6/7 A kérdező kommentje:
Volt már "átverésben" részetek ezekért? (Badoo,Tinder,Stb.?)
2016. jún. 4. 11:52
 7/7 A kérdező kommentje:
csak azért kérdezem , mivel lehet nincs nagyon alkalmatok ismerkedni személyesen,társaság révén
2016. jún. 4. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!