Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedtetek már meg Badoo vagy Tinder alkalmazáson keresztül, és kapcsolatban vagy pedig esetleg új társaságot alakítottatok ki magatoknak?
Bár milyen tapasztalatok volt,lécci írjátok meg nekem.Köszi
(L/23)
Én a Tindert használtam egy ideig, de rá kellett jönnöm, hogy az ilyen random ismerkedés nem nekem való, túl "bizalmatlan" vagyok hozzá. Ez azt jelenti, hogy amíg nem ismerek valakit eléggé (a hibáit is), addig nem igazán alakul ki bennem vonzalom, a szándék, hogy belevágnék vele kapcsolatba. Az ilyen társkeresős dolgok pedig arról szólnak, hogy egy-két randi után már dönteni kellene, hogy legyen-e folytatás.
A párom személyesen (közös társaságban) ismertem meg, 5-6 hónapja ismertem, mire összejöttünk. Addigra már nem volt zsákbamacska, így könnyen bele mertem vágni a kapcsolatba. Nem bántam meg.
Tinder, bár soha nem kapcsolat céljából... Egy-egy kaland, van akivel többször is lefeküdtünk, de ennyi. Nem igazán olyan hely ahol hosszútávú kapcsolatokat alakít ki az ember...
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!