Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik kapcsolatban éltek, hogy intézitek el a fizetést, ha mentek valamerre?
Nők: hagyjátok, hogy mindig a párotok hívjon meg titeket, vagy felesbe fizettek, vagy néha ti is meghívjátok a párotokat erre-arra? (étterem, strand, mozi, nyaralás, stb...)
Egyszer egy női ismerősöm mondta, hogy ő ugyan nem fizet soha a pasi helyett, mert az a pasi dolga. Ti mit gondoltok erről?
Ha együtt élünk, akkor a rezsit megosztjuk, a kajának is van egy minimális közös kasszája a főtt ételek miatt, emellett mindenki vehet, amit szeret.
Nőként soha nem gondoltam, hogy a pasik kell fizessen mindent, sőt még a kozmetikát és sportolást is mindig én fizetem magamnak.
Én mindig fizettem a felét. Pedig volt olyan kapcsolatom, ahol én 120-at kerestem a pasi meg 450-et. Nem akart gavallér lenni én meg nem akartam élősködni.
A jelenlegi párommal (már a férjem) egyenlő anyagi viszonyok mellett is felesben ment minden, ma már közös a számlánk.
Hol én fizetek, hol a férjem (külön kasszán vagyunk). Ha étteremben vagyunk, ott nem szereti, ha én fizetek, de amúgy általában ez úgy zajlik, hogy az fizet, aki előbb megtalálja a pénztárcáját :D
Nem fillérezünk, de kb tök ugyanannyit költünk egymásra. Nem fogok ellenállni, ha meg akar valamire hívni, de csak ha tudom viszonozni, általában inkább szeretem magamnak állni a dolgokat, egész életemben így volt.
Mi megosztjuk a fizetést. Pl. moziban én veszem a jegyeket, ő a kaját, vagy fordítva, épp ki hogy áll jobban pénzzel. Azzal sem volt soha gondom ha neki nem telt akkor épp egy koncert - fesztiváljegyre, gondolkodás nélkül megvettem, cserébe fizette az utazást pl. Sosem vártam el hogy meghívjon a párom bármire is, hülyén is érezném magam ha mindig ő fizetne. :)
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!