Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pár hónapos kapcsolatban, éppen hogy összeköltözve miért lóg a férfi állandóan a közösségi oldalon?
Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy egy ismerősöm (33 éves férfi) folyamatosan a közösségi oldalon lóg, nagyon sokat van fenn. Barátnőjével fél éve vannak együtt, pár hónapja költöztek össze. Akkor még nem sülve főve együtt kéne lenni ehelyett? Nem posztoltatásával meg semmi, csak túl gyakran aktív. Engem ez nagyon elszomorít, mi a párommal (szintén ez a korosztály) pár hete vagyunk együtt, de akkor én is erre szamitsak? Miért csinálja ezt az illető szerintetek?
29/N
2016. jún. 3. 18:52
1/6 anonim válasza:
Vett egy új telefont. :)
Szerintem te sokkal többet töltesz a közösségi oldalon mint ő, én inkább téged sajnállak. :( nem tudod kitölteni a saját életedet, így inkább másokéval foglalkozol. Ha nem régóta vagytok együtt, ennek fel sem szabadott volna tűnnie neked
2/6 A kérdező kommentje:
Social médiásként nekem dolgom ott lenni szinte mindig. Férfiakról van szó inkább, az ő viselkedésük, hozzáállásuk érdekelne.
2016. jún. 3. 19:39
4/6 anonim válasza:
Azért van mindig a közösségi oldalon mert egy idióta. Én már alig megyek fel oda. Arról szól az egész hogy ki tud feltenni nagyobb hülyeséget meg hogy ki mire csereberéli a képeit
5/6 anonim válasza:
Ha látod, hogy mindig aktív, akkor ezek szerint te is az vagy, hiszen nem látnád, ha nem lennél...
6/6 A kérdező kommentje:
Írtam, nekem ez a munkámhoz tartozik :)
2016. jún. 13. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!