Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak olyan nők akiknek nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan nők akiknek nem a szexuálisan vonzó férfiak az esetei hanem a cuki típusú pasik?

Figyelt kérdés
Nem vagyok olyan helyes vonzó szexuális kisugárzású férfi helyette általában mindig azt mondják a nők hogy ilyen cuki vagyok... jaj de cuki a mosolyod de cuki a szemed
2024. jan. 20. 13:48
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
75%

De a cuki lehet egy nagyfülű, apróbb termetű, kedvesmosolyú, pocakos férfi is, érted.

Attól még egy korabeli, manónéni szerű nőnek vonzó.

2024. jan. 20. 14:41
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

11.

Általában senkinek se az, hihi.

2024. jan. 20. 14:42
 13/28 anonim ***** válasza:
Igen, van ilyen nő, pl. barátnőm, aki gyakran szokta mondani, hogy cuki vagyok, cuki a szemem, "így most olyan vagy, mint egy cuki kisfiú" (bizonyos póz/nézés esetén). Ő pl. imádja az aranyos, cuki dolgokat, így pl. a cicákat (amim szintén van), plüssállatokat is, vettem is neki jó néhányat, pl. egy cuki pandát, azzal alszik sokszor :) meg nyilván velem is, de ha előbb fekszik le aludni (ami mindennapos), akkor a pandát öleli át, amíg be nem fekszem az ágyba én is.
2024. jan. 20. 14:47
 14/28 anonim ***** válasza:

Illetve még a kezemre szokta mondani, hogy cuki, nőiesebb kezeim vannak, de pont egymásba illenek, és ez milyen jó. Pont a kezeim a kedvencei, meg a szemeim. Meg hogy több testrésze pont a kezembe passzol (mell, popsi, stb.).

Megismerkedésünk első évfordulójára pont egy olyan képet kaptam tőle ajándékba, ahol két kéz egymásba fonódik, és a két kéz alá a nevünk mellett az van írva:

"Első találkozásunk: 2021. 12. 23. Karácsonyi vásár"

13-as voltam.

2024. jan. 20. 14:52
 15/28 anonim ***** válasza:

#8! Á, köszi, értem. Nekem ez a fickó nem az esetem, de tényleg cukinak néz ki. Viszont inkább mondanám jóképűnek, mint nem, szóval szerintem sok nő szemében csak egy jóképű pasi aki cuki fejet vág. Nem hiszem, hogy ennek a típusnak gondja lenne a csajozással. Ha van, akkor biztos nem a cuki fej miatt.

2024. jan. 20. 14:58
 16/28 anonim ***** válasza:

Akihez szexuálisan nem tudok vonzódni, azzal nem jönnék össze...

Ez ilyen lepattintós duma, nem vagy te cuki, csak finomkodnak, hogy ne bántsanak meg.

Következő kérdés majd az lesz, vannak-e olyan nők, akiknek az előnytelen, nem vonzó pasik az esetei?

2024. jan. 20. 14:59
 17/28 anonim ***** válasza:

Nekem kétfajta cuki van. Kinézet és viselkedés.

Aki szembejön az utcán, nem tudok róla semmit, és cukinak tűnik, attól nem akarok semmit.

Akit ismerek, pl kolléga, és kiderülnek róla személyiségbeli dolgok, amik cukik, az nagyon vonzó. De itt a külső lehet akármi.

2024. jan. 20. 15:02
 18/28 anonim ***** válasza:
nekem soha nem volt a külső lényeges, alapvető higiénia legyen meg, onnantól kezdve, sokkal de sokkal fontosabb a kommunikációs stílus, az érzelmi és intetperszonális intelligencia és az empátiakészség. És ezek mind alkotják a "kémiát" számomra. Vonzó egy intelligens férfi mindenképp, anyagi javaktól függetlenül.
2024. jan. 20. 15:22
 19/28 anonim ***** válasza:

Olyan nővel nem lesz párkapcsolatod, aki nem vonzódik hozzád szexuálisan.

Menj el edzőterembe, 2-3 év múlva már nem leszel kis cuki fiú.

2024. jan. 20. 15:33
 20/28 anonim ***** válasza:

#13-14 vagyok még egy szóra.

Bocsi, a kérdés első felét nem vettem észre, ezt a "szexuálisan nem vonzó" részt. Úgy tűnik, a te fejedben a kettő kizárja egymást. Attól még, hogy valakit cukinak látnak egyes nők, vagy általában a nők, még nem zárja ki azt, hogy "szexuálisan ne legyen vonzó". Én is femininebb alkat vagyok mind külsőleg (finomabb vonások, kisebb, vékony de sportos testalkat, nőiesebb kezek, arcra "cukinak", de helyesnek/jóképűnek mondott), mind belsőleg, gondolkodásmódra nagyon sok tekintetben erős átfedést mutatok a női gondolkodásmóddal. Van-e kereslet erre a típusra (csak mert sok ilyen kérdést is láttam már a múltban, aki feminin alkatú/gondolkodású pasikra kérdezett rá)? A válaszom igen, azt tapasztalom, hogy manapság inkább a kicsit femininebb típusokat preferálják, a tipikus maszkulin, durvább vonású férfiakat inkább a hasonló alkatú nők keresik, nem a finom, nőies, vékony típusok. Ugyanez igaz belsőre is, a feminin értékek, tulajdonságok is jelentősen felértékelődtek napjainkban, úgyhogy ezen a vonalon próbálj meg jobban azonosulni a női nemmel, ha az előbb említett nőies típust preferálod.

2024. jan. 20. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!