Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hiszik a pasik, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik a pasik, hogy működnek az olyan szövegek, hogy "épp most is áll rád"?

Figyelt kérdés

Ilyeneket ír és nem látja, hogy mi a baj. Írtam neki hogy tiszteletlen, éppen érti. Ezeket írja;

Most is majdnem áll tőled a farkam pedig épp edzek kondiparkaban

Nem alaztalak csak tenném a férfi kötelességem és kicsit kiélném a vágyaim veled

Ez nem szexista csak kanos vagyok tőled és egész héten kőkemény vagyok tőled. Ez csak a párzási ösztön nálam amit te váltasz ki mert tetszel. Ennyi :)

2024. jan. 19. 00:33
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
93%

Mert gyökér?

Ha kéretlenül zaklat akkor tiltsd le.

2024. jan. 19. 00:35
 2/20 anonim ***** válasza:
90%

Nőként kérdezem: Mi a nagy lóphaszérsz állsz szóba ilyen véglényekkel?

1. Tiltás, törlés

2. Még lamentálsz ezen???

3. Kérdést is írsz ki erről

No comment.

2024. jan. 19. 00:42
 3/20 LuckyLevi ***** válasza:
91%
Mert működik. Különben már rég elköszöntél volna tőle és biztos nem itt kérdeznél róla. Gondolom tetszik neked, hogy szexinek tart és ilyen szókimondó.
2024. jan. 19. 00:49
 4/20 anonim ***** válasza:
84%
Hülyít, és te mégis belemész :D
2024. jan. 19. 00:51
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy sutyerák. Mindig vannak, olyan primitív nők, akiknél működik. Pl.nálad. Nálam a 2.mondatig nem jutott volna el.
2024. jan. 19. 01:04
 6/20 anonim ***** válasza:
88%

Azért hiszik, mert működnek.

Csak nem mindegy, hogy kinek, mikor mondják.

Ismeretlen nőnél ezzel indítani nem jó ötlet.

2024. jan. 19. 01:04
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Tudják, hogy erre a szövegre csak a könnyen kapható, nagyon naív csajok ugranak. Ennyi az egész.
2024. jan. 19. 01:42
 8/20 anonim ***** válasza:
95%
Az ilyet tiltsd, vagy ha olyan kedvedben vagy, trollkodd szét.
2024. jan. 19. 03:52
 9/20 anonim ***** válasza:
95%
Ha olyan rohadtul zavarna, az első után tiltottad volna.
2024. jan. 19. 06:32
 10/20 anonim ***** válasza:
93%
nekem volt olyan csajom aki igényelte az ilyen dumát de nem derült ki azonnal csak miután már jártunk és volt sex, ismerkedés elején nem szokás ezzel nyitni legalább is nekem olyan furcsa érzésem van mert nem is ismerem még a csajt
2024. jan. 19. 06:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!