Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik a pasik, hogy működnek az olyan szövegek, hogy "épp most is áll rád"?
Ilyeneket ír és nem látja, hogy mi a baj. Írtam neki hogy tiszteletlen, éppen érti. Ezeket írja;
Most is majdnem áll tőled a farkam pedig épp edzek kondiparkaban
Nem alaztalak csak tenném a férfi kötelességem és kicsit kiélném a vágyaim veled
Ez nem szexista csak kanos vagyok tőled és egész héten kőkemény vagyok tőled. Ez csak a párzási ösztön nálam amit te váltasz ki mert tetszel. Ennyi :)

Ilyet csak a fiúk gondolnak ( tévesen), a férfiak nem.
A pasi számomra meg nem létező kategória.

De gyerekek, ebben hol a logika?
Ezen az oldalon szoktam a semmiből ilyeneket kapni, és nem vágyom rá, nem élvezem.
Így is-úgy is tiltom, de egyszer vissza szoktam kérdezni, hogy ezt komolyan gondolta-e.
Nem működik. A működik azt jelenti, hogy kapcsolat lesz belőle. A beteg agynak azt jelenti a működik, hogy kap választ, akkor is, ha az elküldi a francba.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!