Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hiszik a pasik, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik a pasik, hogy működnek az olyan szövegek, hogy "épp most is áll rád"?

Figyelt kérdés

Ilyeneket ír és nem látja, hogy mi a baj. Írtam neki hogy tiszteletlen, éppen érti. Ezeket írja;

Most is majdnem áll tőled a farkam pedig épp edzek kondiparkaban

Nem alaztalak csak tenném a férfi kötelességem és kicsit kiélném a vágyaim veled

Ez nem szexista csak kanos vagyok tőled és egész héten kőkemény vagyok tőled. Ez csak a párzási ösztön nálam amit te váltasz ki mert tetszel. Ennyi :)

2024. jan. 19. 00:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
83%
Az ilyenek offolni szokás. Iq nulla egy csaj lehetsz ha még ezen gondolkozol.
2024. jan. 19. 08:06
 12/20 anonim ***** válasza:
96%
Undorító. Kapcsolatban is.
2024. jan. 19. 08:08
 13/20 anonim ***** válasza:
24%
Mert ha jól nézne ki, akkor valóban működne ez a szöveg.
2024. jan. 19. 08:16
 14/20 anonim ***** válasza:
94%
Tényleg működik, mert különben nem írtál volna ki róla kérdést se.
2024. jan. 19. 08:44
 15/20 anonim ***** válasza:

Ilyet csak a fiúk gondolnak ( tévesen), a férfiak nem.

A pasi számomra meg nem létező kategória.

2024. jan. 19. 09:29
 16/20 anonim ***** válasza:
37%
Kérdező én most épp rád reszelem, szeretnéd nézni? ❤️
2024. jan. 19. 11:36
 17/20 anonim ***** válasza:
38%

De gyerekek, ebben hol a logika?

Ezen az oldalon szoktam a semmiből ilyeneket kapni, és nem vágyom rá, nem élvezem.

Így is-úgy is tiltom, de egyszer vissza szoktam kérdezni, hogy ezt komolyan gondolta-e.

Nem működik. A működik azt jelenti, hogy kapcsolat lesz belőle. A beteg agynak azt jelenti a működik, hogy kap választ, akkor is, ha az elküldi a francba.

2024. jan. 19. 13:23
 18/20 LuckyLevi ***** válasza:
#17 Senki sem vágyik rá, de a kérdező nem tiltotta le egy-két ilyen szöveg után. Ebből az következik, hogy nem teljesen közömbös neki a srác. Egy kevesebb önbizalommal rendelkező, tapasztalatlanabb lánynál kb. minden működik.
2024. jan. 19. 22:26
 19/20 A kérdező kommentje:
Amúgy picit trollkodtam vele és aztán tiltottam 😅😅😅 csak eszembe jutott, hogy hátha van mögött értelem 🤣🤣🤣
2024. jan. 21. 02:01
 20/20 anonim ***** válasza:
Mert egy férfinak jól esik hogy ha a nők így gondolnak rájuk, mi nagyon ritkán tapasztalunk ilyet. Nehezen tudjuk beleképzelni magunkat a nők helyzetébe.
2024. jan. 24. 07:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!