Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy valaki 31 évesen jön rá, hogy jópasi?
Egész életemben abban a tudatban éltem, hogy nem vagyok vonzó, mert az oviskori és iskoláskori nagy szerelmeim is elutasítottak, és az akkori legjobb barátomat választották. Ez hatalmas ostobaságnak hangzik, de ezek számomra hatalmas traumák voltak, amik megágyaztak annak, hogy rosszul ítéljem meg magam. De középsuliban is a nevetség tárgya voltam, a lányok állandóan kiröhögtek.
Már kigyógyítottam magam ezekből a pusztító hiedelmekből, többek között meditációval éz pozitív megerősítésekkel, és elkezdtem kezdeményezni a nőknél. Egyszerűen csak leszólítom őket az utcán, és elkérem a számukat. Még azok is odaadják a számukat, akikre korábban elérhetetlenként gondoltam, tehát a számomra 10/10-es nők.
Ne pazaroljátok el az életeteket, érdemes magatokon dolgozni.

"De középsuliban is a nevetség tárgya voltam, a lányok állandóan kiröhögtek"
Akkor naggggggyon jo pasi lehetsz :)
40F truecel
A hiedelmeink teremtik a valóságot. Minden energia. Ha azt az energiát erősíted magadban, hogy nem vagy vonzó, akkor ezt is fogod tapasztalni.
Eddig mindegyik. Tegnap szemeztem egy csajjal a váróteremben, aki valami kekszet evett, és elkezdte nyalogatni az ujjat, közben pedig a szemembe nézett.

Abban igazad van,hogy a vonzóság,a kisugárzás belülről jön,leginkább azon múlik,hogy te mit gondolsz magadról. Persze egy alap kinézet sem árt hozzá,de alapvetően a lényeg a fejben dől el.
Ha mondjuk veszünk két egyforma kinézetű férfit,az egyik nem dolgozta fel a korábbi traumáit,lehajtott fejjel jár, búval b#$z0tt ,a másik meg elfogadja magát olyannak amilyen,dolgozik magán,elégedett,felszegett fejjel jár,magabiztos,az kb. 100x annyi nőnek fog bejönni.
Igen, így van. Amúgy én se tetszhetek mindenkinek, viszont ha az ember felhozza magát normális szintre, tehát megszabadul a gátló hiedelmektől, akkor hatványozottan megnő annak az esélye, hogy vonzó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!