Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leállnátok egy ilyen sráccal?
Figyelt kérdés
30 éves, otthon lakik, havonta nettó 470et keres és jelenleg levelezős egyetemre jár. Jelenleg lakásra gyűjt, 2 év múlva kb tud is venni kisebb mennyiségű hitel segítségével. Rendelkezik saját autóval, nyelvtudással. Társasági ember, jó pár barátja van. 188 cm magas és 92kg, átlagos testalkatú.2024. jan. 17. 15:08
11/19 A kérdező kommentje:
9 - Elmondta az anyagi szokásait és kb így van ahogy te mondod, plusz olyan cégnél van, ahol 3 havi prémium jár minden évben. El se hittem, hogy ilyen van Magyaroszágon.
Konkrét hitelösszeget nyilván nem kérdeztem, erre nem tudok mit válaszolni.
2024. jan. 17. 15:28
12/19 anonim válasza:
Ja már albizol (10# vagyok) akkor simán találsz nőt akár itt is. Nincsen veled baj sok siket !
13/19 anonim válasza:
Tehat semmit nem tudni rola, es semmit nem is tud megmutatni magabol. Ezzel nem sokra mesz, az ismerkedes nem egy hirdetes, bar az latszik, hogy kreativitast nyomokban sem tartalmaz.
14/19 anonim válasza:
9
Most nem azért, de hallottál már prémiumról? Szülői segístégről? Örökségről?
15/19 anonim válasza:
Hallottam. De nem az volt kihangsúlyozva, hogy egy nagyobb örökség/prémium után kell még egy kisebb részt hozzátenni. Hanem, hogy a fizetéséből tesz félre.
16/19 anonim válasza:
Gyujt lakasra, ettol miert ijeszto?
Belead penzt kajara, egyeb dolgokra, segit szuleiknek, akkor nem anyuci apuci fia, a lenyeg onallo legyen
17/19 anonim válasza:
Elsőnek vegye meg a lakást. Utána térjen vissza a csajozáshoz.
18/19 anonim válasza:
Miert irsz magadrol tobbes szamban?
19/19 anonim válasza:
Jó ez így ha a személyisége is jó és a szülei is normálisak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!