Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leállnátok egy ilyen sráccal?
Hol lakjon...? Egyedül albiban? Soha nem lesz úgy lakása.
Te hol laksz?
Kb hasonló kategória vagyok csak 29 és most lett meg a lakás de csak 175 cm vagyok eddig volt olyan csaj aki azért hajtott el mert én is mama hoteleztem. A jelenség valós ez van. Érthető is amúgy szóval ez nem egy rant :D
Én azt mondom neked, hogy vár még addig a csajozással amig meg nem lesz a lakás 188 cm el és lakással meg a többivel 99% ban meg van a beugró talán kicsit túl izmos vagy pocakos vagy azt enyiből nem tudom de akárhogy is addigra ezt is ki javítod és ragadni fognak a nők.
Én nem vártam tudtam mama hotel mellet is barátnőt találni de nem értette meg, hogy lakásra gyűjtök és nem akarok albizni szét is mentünk. 2 évig voltam vele együtt és csak 6 hónapot kellet volna még ki bírnia így és jöhetett volna velem ingyen lakni rezsi felesbe max de ki dobott egy olyan srácért aki hajlandó volt vele albizni. Az én tapasztalatom hogy kár erőltetni addig a mai csajokkal míg nincsen albi vagy saját lakás kiderül a mama hotel és van aki egyből le kopik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!