Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kéne lejjebb adni az igényeket?
Egy éve voltam utoljára a Tinderen nemrég lett vége a kapcsolatomnak.
Elég sok olyat látok akik már 1 éve is fent voltak megismertem a képeket.
Akik nem találnak párt több mint egy éve, azok inkább élnek egyedül mint hogy egy kicsit engedjelek az igényből?
#40:
Ez te vagy, de sajnos sok ember ráfanyalodik a másikra, sőt azt se tudja, hogy ló helyett szamár. Később esik le neki és reménykedik. A legtöbb incelnek elég a jó külső, de mindenkinek fontos az. Aki azt mondja hogy nem az hazudik. Mégis az van, hogy adják lejjebb, de nőknek nem lehet írni, hogy adják, mert akkor kitör a harmadik világháború. Egymásra mutogatnak. Pedig mindkettő nem hibás abban, hogy idáig fajult a társkeresés.
A feministák szerint itt csak és kizárólag a pasiknak kell lejebb adni az igényekről lemondani a szépségről és rámászni az ocsmány malac nőkre.
A nőknél ellenben szerintük még egy lakatos dzsenifer féle nőhöz is egy milliárdos bankár illik.
Az utolsó exbarátnőmet is láttam most a Tinderen.
Be van jelölve az ivási szokásra hogy "alkalmanként"
Közben meg heti 2x tuti saturészeg. 😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!