Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lejjebb adtam az igényeket, esélyt adtam olyanoknak, akik nem tetszenek, tudatosítottam magamban, hogy mennyit érek. Mégis undorodom tőle?
Lejjebb adtam a igényeket külső és belső téren is, és tudatosítottam magamban, hogy semmit se érek, és sose fogok tetszeni egy normális kinézetű, jó humorú, intelligens, extrovertált embernek sem, akárhogy erőlködöm.
Így hát maradtak a kis szerencsétlenek, akiktől kapok elég figyelmet, törődést (mert nekik sincs másnál esélyük), viszont mivel tőlük kapom, nem tudom értékelni. Nem szívesen írok vissza nekik, a velük való találkozást nem várom, utálok is rá készülődni, utálom, ha adnak valamit és azt meg kell köszönni.
Ez az "add lejjebb" a világ legnagyobb kamu bullshit dumája. Mit kéne lejjebb adni? Valakire vagy feláll, vagy nem! Nincs olyan, hogy "csak kicsit nem áll fel", vagy ilyesmi. Ha valakire nem izgulsz, akkor nem tudod lejjebb adni, megmagyarázni magadnak, hogy de, mégis feláll rá....
Ok, nyers voltam, de ez a lényeg.
Az ember mindig olyan klubba akar tatozni ahova nem fogadják be.
Felesleges olyanokkal ismerkedned akik nem tetszenek mert nem leszel boldog tőle.
4. Női agyad nem tudja milyen a ferfi...
Fel tud ugy is allni ha nem tetszik , de ez akkor van ha regota nem szexeltunk ami eleg sok idot foglal magabab
..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!