Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lejjebb adtam az igényeket, esélyt adtam olyanoknak, akik nem tetszenek, tudatosítottam magamban, hogy mennyit érek. Mégis undorodom tőle?
Lejjebb adtam a igényeket külső és belső téren is, és tudatosítottam magamban, hogy semmit se érek, és sose fogok tetszeni egy normális kinézetű, jó humorú, intelligens, extrovertált embernek sem, akárhogy erőlködöm.
Így hát maradtak a kis szerencsétlenek, akiktől kapok elég figyelmet, törődést (mert nekik sincs másnál esélyük), viszont mivel tőlük kapom, nem tudom értékelni. Nem szívesen írok vissza nekik, a velük való találkozást nem várom, utálok is rá készülődni, utálom, ha adnak valamit és azt meg kell köszönni.
Fordulj szakemberhez.
Ha te is egy szarnak tartod magad, miért gondolod, hogy más máshogy fog vélekedni? Ezzel a hozzáállással esélyed sincs egy normális élethez, nemhogy egy párkapcsolathoz.
Kúráld ki magad az önutálatból, aztán majd utána elkezdheted az életet.
24: Ebben így semmi konstruktív nincs. Persze, hogy rá van görcsölve. A legtöbben rá lennének, ha ennyire nem jönne össze. Azért ez nem egy Ferrari vagy egy luxusnyaraló, amid ha soha nem lesz, könnyen elengeded...
A kérdező nevében nem nyilatkozhatok, de én megjegyezném, hogy volt, amikor egyáltalán nem is foglalkoztam a témával, kb. kisebb gondom is nagyobb volt. Eredmény: pontosan ugyanaz, mint rágörcsölve. Tehát semmi, max. valami számomra kicsit sem tetsző/vonzó jelölt.
25, már hogy ne lenne eredmény? Amikor nem görcsöltél rá, nem rontottad el a saját napjaidat a tehetetlenkedéssel. Azért ez valami!
Kérdező. Menj pszichológushoz. Tele vagy frusztrációval, megkeseredéssel, önutálattal stb... Rottyon az önbecslésed, önértékelésed.
Ne azért fordulj szakemberhez, mert attól majd párod lesz, hanem azért, hogy normálisabb életed legyen. Egész nap acidban fürdőzni ugyanis nem túl egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!