Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam így lejjebb az igényeket?
Az, hogy cukinak tartanak, inkább szánalmas a csajozást tekintve, mint aranyos. Akkor lenne aranyos és akkor lehetne ebből kiindulni, ha mint férfi viszonyulnának hozzád így. A te korosztályodban is találhatsz olyat, aki tetszik, nem csak duci nők vannak a 40-es felhozatalban.
Illetve, azt is jó lenne tisztáznod magadban, hogy milyen jellegű kapcsolatot szeretnél!? Csak szex vagy tartalmasabb, hosszútávú? Nagyon nem mindegy!
2023. okt. 24. 16:13
2023. okt. 24. 16:14
Én itt most csak a külsőségeket látom. "Duci, korombeli nő" VS."25 év körüli, fiatal vonzó nő". Ismered egyáltalán bármelyiküket is? A 25 éves csajjal beszéltél 5 mondatnál többet, vagy csak azt látod, hogy csini "friss hús"? A randiról a másik csajjal meg nem is írtál semmit. Jól kijötetek? Tudtatok együtt poénkodni/nevetni? Megvolt az összhang? Vagy te csak egy pitsát akasz magad mellé, akivel villoghatsz?
2023. okt. 24. 16:18
Nem tudom miért vagyok lepontozva, de nem lehet lejjebb adni az igényeket külsőt illetően hiszen nem tudod irányítani ki tetszik meg! Esetleg hasznos ha ismerkedsz és hátha előtör valakivel a kölcsönös vonzalom. A kolléganők kedvelnek, de nem férfiként tekintenek rád, úgyhogy hiába reménykedsz, nem fognak veled kapcsolatban lenni.
2023. okt. 24. 16:20
"Hogyan adjam így lejjebb az igényeket?"
Miért akarod lejjebb adni az igényeket?
2023. okt. 24. 16:22
40 évesen vagy cuki a 25 évesek körében? Akik kollégák? Ajjaj...
Ha nem vonz a kövér nő, ne járj vele, minek. Neki se jó. De te sem vagy már friss, szóval hogy lenne egy ugyanennyi éves nő fiatalnak látszó?
2023. okt. 24. 16:22
"Nem tudom miért vagyok lepontozva, de nem lehet lejjebb adni az igényeket külsőt illetően hiszen nem tudod irányítani ki tetszik meg!"
Ennek ellenére itt a feministák mindig rá akarják kényszeríteni a pasikat a tehén nőkre.
2023. okt. 24. 16:23
Ez pont olyan, mint amikor a pattanásos kamaszlány vízilabdázókról álmodozik. Érdemes a realitás talaján maradni és akkor kisebb az esélye a pofára esésnek, esetleg nagyobb az esélye, hogy a megfelelő embert találod meg.
2023. okt. 24. 16:24
8
Nő vagyok és feminista is, de a két nemet egyenlően kezelem pontosan amiatt.
A "nők" akkor mégse feministák, hanem antifeministák (?).
2023. okt. 24. 16:26
Nem az "igények leadása" az, ha olyasvalakivel vagy, akivel tényleg szívesen töltesz időt, legyen ő 80 kilós molettebb nő, vagy egy 50 kilós plázacica (persze a kettő nem zárja ki egmást). Neked az egyetlen problémád,hogy nem társat keresel, hanem valakit, akivel lehet villogni mások előtt. Mondd, hogy nincs igazam.
2023. okt. 24. 16:28
Kapcsolódó kérdések: