Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mindig a bolondokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a bolondokat vonzom be társkeresőn?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok, és állandóan bevonzom ezt a típusú embert társkeresőn. Szerintem már csak ezek vannak a társkeresőn.

Csak egy pár típus, és persze ezek lehetnek kombinációk is.

Tanulatlan, írni nem tudó

Poszterbe és színészbe szerelmes

Elhízott és igénytelen.

35 évesen a szüleivel él és nem akar onnan elköltözni mert ez neki jó így.

Konteós, első kérdése, hogy oltott vagyok-e, ha igen akkor kerüljem el messzire.

Maximalista több gyerekes anyukák, akiknek minimum 1 millio nettó kereset az idális. Első beszélgetésnél már a keresetedre kíváncsiak és megmondják hogy a gyerekhez nincs közöd, nevelésbe nincs beleszólás.

Drogosok, füvesek, alkoholisták, dohányos nők, vagy nyugtatóra ráfüggött mentális betegek.

Sorolhatnám még a listát.

Hol vannak a normális nők?

2024. jan. 15. 22:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%

Értjük, hogy te szerelmes vagy Jeremy Allenbe, de ettől ez még nem lesz kötelező minden nőnemű egyed számára, szerencsére. És szerintem sem egy helyes férfi, de ettől függetlenül jó színész, szeretem a szerepeiben. Az meg, hogy kinek ki tetszik és ki nem, nyilván erősen szubjektív, még a kifutó modellek sem jönnek be mindenkinek, pedig általában véve őket tartják a legszebbeknek a világon.

Kérdező, lehet időt spórolnál magadnak azzal, ha a profilodra kiírnád, hogy milyen legyen a kiszemelted és mellékelnél hozzá egy kvázi tiltó listát is, hogy te mit nem tolerálsz.

2024. jan. 16. 00:17
 12/19 anonim ***** válasza:
32%
11. De elonytelen nok akik sosem kaptak meg atlagosan jo pasit sem azok mit fikazzak?
2024. jan. 16. 01:47
 13/19 anonim ***** válasza:
88%

Ez a valós mai magyar társadalom alapja, színe-java...

Megj.: pont "ezért" kell ebbe az országba még gyerek is...

2024. jan. 16. 05:46
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

Normális nők nem szorulnak társkeresőre (normális férfiak sem).

N

2024. jan. 16. 06:29
 15/19 anonim ***** válasza:
80%
Mert amelyik nő egy kicsit is normális, annál sorban állnak a férfiak, nincs szüksége társkeresőre.
2024. jan. 16. 08:03
 16/19 anonim ***** válasza:
79%
Elhízott es igénytelen hogy nem derül ki jobbra húzás előtt?
2024. jan. 16. 08:12
 17/19 anonim ***** válasza:
18%

Hát aki ezért dobna...mindegy én tudom milyen anyum sose szól bele semmibe, és nyilván nem itt csinálnánk 😂 ja 6-s voltam pedig pénzem is van csak sajnos egy fél lakásra hitel nem kell ha a pasi állja a másik felét már van is egy közös lakás 😂 de aki ezért nem akar az egy hülye. Nyilván én is hasonló felfogású emberkét akarok mint én vagyok szóval.

Persze tudom sok szülő milyen szóval értem én az előítéleteket jogos is valahol.

2024. jan. 16. 18:20
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Bolondnak bolond a párja...
2024. jan. 16. 22:34
 19/19 anonim ***** válasza:
18%

35 éves nő miért baj ha az anyjával él?

Mondtam ha pelenkázni kell, majd én is haza megyek. Ne kukázz ezért valakit...

2024. jan. 17. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!