Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl egyedi vagyok az online társkeresőkön?
Figyelt kérdés
Fotózás a hobbim. Felrakok egy fekete-fehér portrét, egy fekete-fehér tájképet, néhány színes képet, leírok egy visszafogott ismerkedős szöveget.
Kb. 0. visszajelzés.
Tényleg mindenhova valami nagyon szociálisan mainstream imázzsal kell pózolni?
2024. jan. 13. 22:01
1/16 anonim válasza:
Ferfiaknak nem irnak. Ellenben ha no vagy, naponta 10 emailt kapsz.
2/16 A kérdező kommentje:
Ja igen, férfi vagyok.
2024. jan. 13. 22:05
3/16 anonim válasza:
Hát én nem tudom, miért pont ezt a következtetést kellene levonni a profilodból. Nem, nem kell "nagyon szociálisan mainstream imázzsal" pózolni. Bocsi, lehet hogy nem jók a képeid, vagy nem tűnsz vonzónak. Nem kell ezt túlgondolni...
4/16 anonim válasza:
Pont hogy egyedinek kell lenni, mert ha ugyanolyan tömeg vagy akkor miért épp veled legyen a másik?
Az megint más kérdés hogy valószínűleg nem nézel ki túl jól
5/16 anonim válasza:
Lehet azt hiszik hogy akkor piros a szemed és lila a hajad, az arcod meg zöld.
6/16 anonim válasza:
Társkeresőn férfiként 0,1% az esélyed, hogy összehozz egy randit is.
7/16 anonim válasza:
Te tájképet raksz fel egy ismerkedős oldalra és csodálkozol, hgoy nem kedvelnek?
Ez azt az üzenetet küldi az embereknek, hogy még azt is képtelen vagy megérteni, hogy a profilodban magadat kell bemutatnod, kvöetkezésképpen nem tájképeket akarnak bámulni..
8/16 anonim válasza:
Ma már nem értékelik a kreativitást. Most nem a nőkre értem hanem úgy alapból. Minél nagyob hülyeség és felháborítás valami annál nagyobb az igény rá. Ezt tette a social media és a felgyorsult társadalom. Nem fog senki észrevenni ha nyugis dolgokat csinálsz.
9/16 A kérdező kommentje:
#7: 1 darab tájképet tettem fel, saját magamat is bemutatom a profilban.
Értő olvasás.
2024. jan. 13. 22:57
10/16 anonim válasza:
Nem kell mainstreamnek lenni, de ha a profilod inkább portfóliónak tűnik, akkor én is mennék tovább. Magadról sima, nem profi, utómunkázott képeket tegyél fel, a végén elfér 1-2 munkád is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!