Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért válogatnak a 30 feletti nők? Mármint az rendben hogy vannak igényeik stb., de ez a senki se jó ez miért van? Társkereső rendezvényekről és online is látom hogy évek óta fent vannak magyarul nem találják évek óta akit keresnek. Szerintetek?
Nem azt mondtam hogy adja lentebb hanem lássa reálisan. Aki évek óta fel fel tűnik mindegyik platformon ( társkereső rendezvények, online stb. ) az ne mondja nekem hogy nem volt 1 normális sem akivel klappoltak volna a dolgok.
Nem lehet hogy olyasmit kerget sok ember ami nem létezik?
Nekem tavaly 3-4 nő is szimpatikus volt, tehát nem 50-100, 3-4. Én megpróbáltam volna de ők nem, nem adtak esélyt "friendzone" ami nyilván az ismerkedés megszakítását jelentette.
Szóval simán nem értem miért gondolják hogy ahogy öregszenek egyre könnyebb lesz. Ez a kérdés igazából.
5
A nőkre mindig is nagyobb kereset van, volt, és lesz is. Ez a természetes.
Ha valakinek ez fáj, akkor próbáljon meg, ha nem is anyagilag, de külsőleg változni, fejlődni, jobban kinézni. Egyből megugranak az esélyek. Csak azt nem értem, hogy miért kell ezt naponta százszor leírnom? Nem értitek meg? Vagy melyik része nem tetszik? A változás? Fáj, hogy változtatni kell? Komolyan kérdezem.
7-es a nagy kereset bizony csak a 30-as korosztályig van így. A 40-esek erről már azért tudnának mesélni. Változik a felhozatal, erre panaszkodnak a korombeli nők. Közben potens, normális külsejű, hátterű, rendes férfiakat dobnak "el"...ez a fogyasztói társadalmi gondolkodás sajnos a kapcsolatokat is utolérte...
Az oké hogy elvannak egyedül, nincs ezzel baj, de akkor ne hitegessék az embereket hogy ők komolyan keresnek. Nem keresnek igazából semmit már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!