Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért válogatnak a 30 feletti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért válogatnak a 30 feletti nők? Mármint az rendben hogy vannak igényeik stb., de ez a senki se jó ez miért van? Társkereső rendezvényekről és online is látom hogy évek óta fent vannak magyarul nem találják évek óta akit keresnek. Szerintetek?

Figyelt kérdés

jan. 5. 08:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/81 anonim ***** válasza:
93%

"Esetleg csak szexkapcsolat, hiszen másra manapság már nem alkalmas. Nehéz az élet, na."

Nekünk nem nehéz az élet. Megsúgom, könnyebb nélkületek. Ezt csak ti akarjátok bemagyarázni nekünk, én személy szerint jókat röhögök itt a vergődéseteken.

jan. 5. 13:52
 62/81 anonim ***** válasza:
95%

"Na feministák mehettek akkor a frontra, kamiont vezetni és minden egyéb nehéz fizikai munkát.

Hajrá feministák !"

Kérdező! Amíg a szülés az életveszélyes beavatkozások közé van sorolva, addig menj te a frontra. (Amúgy van egy kamionos barátnőm, 50-es nő.)

jan. 5. 13:58
 63/81 anonim ***** válasza:
92%

"A kérdésem, amit igen csak kerülsz!

TE MIERT MEM ADSZ OLYAN NŐNEK ESÉLYT AKI NEM TETSZIK?"

Szerintem azért, mert még olyan nőnek sem kellene, aki neki nem tetszik.

jan. 5. 14:03
 64/81 anonim ***** válasza:
90%
Imádom ezeket a kérdéseket. Az elején mindig próbál ilyen laza, nemtörődöm lenni, ő csak elgondolkozott, amúgy nem keres párt/van neki/nem kell neki 30-as. Őt csak érdeklik ezek a társadalmi dolgok. Jön egy kis fake aggódás, jaj ne, ezek a nők egyedül maradnak? :((( Aztán megjelenik egy kis haverja, azonnal rámarkolnak egymás farkára, és addig cibálják, míg "feminizmus!" felkiáltással el nem élveznek.
jan. 5. 14:04
 65/81 anonim ***** válasza:
87%

:DDDDDDDDD

jan. 5. 14:12
 66/81 anonim ***** válasza:
9%
Igazából nincs itt semmi látnivaló. Ha normális nő tévedne ide, ugyanúgy egyetértene velünk jópár dologban. És őt ugyanúgy lepontoznátok. Mivel itt a sértődött és sérült álfeministák vannak többségben, akik a férfigyűlöletüket feminizmusnak álcázzák, így nem csodálom hogy csak a buta személyeskedésre futja. A tényleges tartalommal már nem tudtok vitázni, marad az acsargás, támadás, kiforgatás. Mert azért lássuk be, az ahol a 42-es féle általánosító és férfigyűlölő kommenteket ennyien felpontozzák, meg másokat sértő és bántó, személyeskedő tartalmakat szintén, ott hatalmas bajok vannak. Ti itt élitek meg az agressziótokat és a férfigyűlöleteteket oké, de ezt nem kellene általánosnak beállítani. Ez csak egy elfajult trash fórum, semmi több. Hál isten a valóság teljesen más. És ti vagytok a kisebbség, bár szerintem tudjátok nagyon jól. Nem véletlen a frusztráció és agresszió sem.
jan. 5. 14:25
 67/81 anonim ***** válasza:
94%
Bla bla bla...
jan. 5. 14:28
 68/81 anonim ***** válasza:
94%

Cicamica, akkor jó hír, hogy a valóság teljesen más, mert akkor nem kell aggódnod, nem igaz? Akkor ugyebár ki sem kellett volna írnod a kérdést.

jan. 5. 14:28
 69/81 anonim ***** válasza:
91%

#49:

42 vagyok. Elolvashatnád mégegyszer a kommentem és értelmezhetnéd is mielőtt reagálsz rá.

Világosan le van írva, hogy a "férfiak" által több, ami egyenlő azzal, hogy a "nők" ugyanúgy követnek el bűncselekményeket, megcsalást.

Nézd vissza, a férfiakat idézőjelbe tettem és nőket emlegettem. Vagyis egyértelműen léteznek férfiak és "nők" is.

Nyugodtan kifejtheted szerinted a "nők" miért nem nők. Nem fogok érte megharagudni. Sőt felpontozlak ha úgy hiszem igazad van.

jan. 5. 15:39
 70/81 anonim ***** válasza:
81%

Én kamionoztam köszi 😆.

De te magad se tudod mit beszélsz. Add kejebb te az igényeid és ennyi!

N 31

jan. 5. 18:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!