Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért válogatnak a 30 feletti nők? Mármint az rendben hogy vannak igényeik stb., de ez a senki se jó ez miért van? Társkereső rendezvényekről és online is látom hogy évek óta fent vannak magyarul nem találják évek óta akit keresnek. Szerintetek?
"Esetleg csak szexkapcsolat, hiszen másra manapság már nem alkalmas. Nehéz az élet, na."
Nekünk nem nehéz az élet. Megsúgom, könnyebb nélkületek. Ezt csak ti akarjátok bemagyarázni nekünk, én személy szerint jókat röhögök itt a vergődéseteken.
"Na feministák mehettek akkor a frontra, kamiont vezetni és minden egyéb nehéz fizikai munkát.
Hajrá feministák !"
Kérdező! Amíg a szülés az életveszélyes beavatkozások közé van sorolva, addig menj te a frontra. (Amúgy van egy kamionos barátnőm, 50-es nő.)
"A kérdésem, amit igen csak kerülsz!
TE MIERT MEM ADSZ OLYAN NŐNEK ESÉLYT AKI NEM TETSZIK?"
Szerintem azért, mert még olyan nőnek sem kellene, aki neki nem tetszik.
Cicamica, akkor jó hír, hogy a valóság teljesen más, mert akkor nem kell aggódnod, nem igaz? Akkor ugyebár ki sem kellett volna írnod a kérdést.
#49:
42 vagyok. Elolvashatnád mégegyszer a kommentem és értelmezhetnéd is mielőtt reagálsz rá.
Világosan le van írva, hogy a "férfiak" által több, ami egyenlő azzal, hogy a "nők" ugyanúgy követnek el bűncselekményeket, megcsalást.
Nézd vissza, a férfiakat idézőjelbe tettem és nőket emlegettem. Vagyis egyértelműen léteznek férfiak és "nők" is.
Nyugodtan kifejtheted szerinted a "nők" miért nem nők. Nem fogok érte megharagudni. Sőt felpontozlak ha úgy hiszem igazad van.
Én kamionoztam köszi 😆.
De te magad se tudod mit beszélsz. Add kejebb te az igényeid és ennyi!
N 31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!