Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért válogatnak a 30 feletti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért válogatnak a 30 feletti nők? Mármint az rendben hogy vannak igényeik stb., de ez a senki se jó ez miért van? Társkereső rendezvényekről és online is látom hogy évek óta fent vannak magyarul nem találják évek óta akit keresnek. Szerintetek?

Figyelt kérdés

jan. 5. 08:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 anonim ***** válasza:
75%
Mert igy is 50% a válással vegződik. Még jobban kell szűrni a selejtet.
jan. 5. 09:01
 12/81 anonim ***** válasza:
90%

"nagy kereset bizony csak a 30-as korosztályig van így"

Az én személyes tapasztalatom nem ez.

jan. 5. 09:03
 13/81 A kérdező kommentje:
12-es én meg férfi oldalról tudom mondani hogy a legtöbb férfi nem 40 feletti nőt keres, a legkeresettebb korosztály a 30-as, és annak sem a vége.
jan. 5. 09:07
 14/81 anonim ***** válasza:
89%

Nagyon nem olyan egyszerű olyan pasit találni, aki hozzád illik. Van aki kedves, rendes, de iszonyat unalmas. Van aki érdekes, de megbízhatatlan. Van aki anyánál lakik és nem akar jobb körülményeket teremteni magának, a többség igénytelen a külsejére.

Na meg a nagyja viszont se kedvel még ha kedvelnéd is.

Egy év alatt online társkeresőn egy férfi tetszett, aki engem ki is offolt első randi után. Ez ilyen.

jan. 5. 09:09
 15/81 anonim ***** válasza:
91%
Nem a női oldalról beszéltem, hanem *személyes* tapasztalatról.
jan. 5. 09:09
 16/81 anonim ***** válasza:
77%

"a legkeresettebb korosztály a 30-as"

Inkább panaszkodtok, hogy ti már beéritek 30-asokkal is, ők veletek miért nem? Minden ilyen 30-as nős kérdés arról szól, hogy rohadt dühösek vagytok, amiért "nem adnak puncit".

jan. 5. 09:13
 17/81 A kérdező kommentje:

14-es ez érdekes amit írsz, miért unalmas valaki aki "rendes"? Nem a nők egyik alapelvárása az ún. megbízhatóság, stabilitás?

Attól még hogy valaki rendes egyáltalán nem unalmas, maximum nem osztja meg akárkivel a dolgait amik között bőven lehet találni olyasmit ami nem unalmas.

Illetve szerintem nő és férfi szemszögből mást jelent az "unalmasság".

Számomra elég unalmas a fogyasztó-társadalmi nő: utazik, önismeretezik, barátnőzik, dolgozik állandóan, termékeket vásárol, cserél le folyton...és persze valamilyen házi kedvenc....

jan. 5. 09:16
 18/81 anonim ***** válasza:
95%
A rendesség meg az unalmasság két külön tulajdonság, nem egymásból következik a másik.
jan. 5. 09:18
 19/81 anonim ***** válasza:
93%

"Aki évek óta fel fel tűnik mindegyik platformon ( társkereső rendezvények, online stb. ) az ne mondja nekem hogy nem volt 1 normális sem akivel klappoltak volna a dolgok."

A !legjobb, legtöbb!, amit sikerült összehoznom: minden klappolt, kivéve a szexuális vonzalmat, a (bio)kémiát. Akkor szerinted nála meg kellett volna állnom? Mikor egy ALAP dolog a sok közül nem volt rendben? Tekintsek el ettől, mert hát minden úgysem lehet tökéletes?

Azt le sem írom, hogy a többiekkel milyen összeférhetetlenségek, problémák voltak...

jan. 5. 09:20
 20/81 anonim ***** válasza:
96%

Tehát te nem dolgozol, nincsenek barátaid, ülsz a seggeden, nem fejlődsz, nem veszel semmit.

👍🏻

jan. 5. 09:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!