Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért válogatnak a 30 feletti nők? Mármint az rendben hogy vannak igényeik stb., de ez a senki se jó ez miért van? Társkereső rendezvényekről és online is látom hogy évek óta fent vannak magyarul nem találják évek óta akit keresnek. Szerintetek?
"19-es és tényleg egy 40 perces randi alatt el tudod dönteni a "biokémiát" ?"
El. Ennek ellenére "adtam esélyt": többször is találkoztunk az olyan jelöltekkel, akikkel "csak" ennyi volt a bajom. Nem volt értelme, ugyanúgy nem éreztem semmit.
Aztán kb. ahogy Kitana írta az 1. oldalon, már egyre kevésbé tudtam rávenni magam, hogy összeszedjem magam és találkozzunk. Eljutottam arra a pontra, hogy még egy szombat délelőtti nagytakarítás gondolata is jobban lázba hozott - pedig utálom -, míg a velük való randira készülés egy kín volt, lehozott az életről. Itt már nem tudtam tovább erőltetni. Hiába voltak amúgy annyira rendben...
23
Elég nagy baj, hogy másokat figyelsz, hogy kinek hogy alakul ez és az, ahelyett, hogy saját magaddal foglalkoznál, mert akkor még jutnál is valahova. Mondjuk 1-ről a 2-re. Így nem fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!