Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a bolondokat vonzom be társkeresőn?
Férfi vagyok, és állandóan bevonzom ezt a típusú embert társkeresőn. Szerintem már csak ezek vannak a társkeresőn.
Csak egy pár típus, és persze ezek lehetnek kombinációk is.
Tanulatlan, írni nem tudó
Poszterbe és színészbe szerelmes
Elhízott és igénytelen.
35 évesen a szüleivel él és nem akar onnan elköltözni mert ez neki jó így.
Konteós, első kérdése, hogy oltott vagyok-e, ha igen akkor kerüljem el messzire.
Maximalista több gyerekes anyukák, akiknek minimum 1 millio nettó kereset az idális. Első beszélgetésnél már a keresetedre kíváncsiak és megmondják hogy a gyerekhez nincs közöd, nevelésbe nincs beleszólás.
Drogosok, füvesek, alkoholisták, dohányos nők, vagy nyugtatóra ráfüggött mentális betegek.
Sorolhatnám még a listát.
Hol vannak a normális nők?
Egy ilyennel se hozott össze engem a tinder :D Valahogy kép alapján ki lehet szűrni ki mit keres és milyen szerintem :D
Gold diggereket a legegyszerűbb amúgy.
8 nőként amúgy ugyan ezt akartam kérdezni...
Nekem nem kéne szüleivel elő férfi, de ezt magamtól is elvárom.
Én napi egy Frontint szedek...szóval nem vagyok normális 😆.
N 31
Errol azok a nok jutnak eszembe akik lerondazzak az uj ta calvin klein tavaszi kampany ferfi modelljet Jeremy Allent ..
Dagadt, oreg, atlagos vagy picit jobb csak fele nok ugy irnak rola kririkat a kulsejerol mint ha barmikor megkaphatnanak egy ilyen faxit.. kozben fele ilten jo sincs a parjuk vagy az exeik.. mit kepzelnek az ilyen ronda nok magukrol ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!