Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ezek közül melyik nyitó üzenetnek örülnétek?
Én az ilyen szia, van kedved ismerkedni? kérdésekre azt szoktam válaszolni, hogy igen, ismerkedjünk.
Jobb, ha valamit a profilján lévő információval, a képeivel kapcsolatban kérdezel.
Látom, te is szeretsz a természetben kirándulni. Hol készült ez vagy az a képed?
Látom, van egy gizsgutyád, én is nagyon szeretem az állatokat, milyen fajta?
Látom, szeretsz Dubai-ban utazgatni, mi a kedvenc kávézód?
Jó, ezek csak béna példák. De első megszólításként randira hívni szerintem hülyeség. Senki nem fog randizni egy tök ismeretlennel.
Kedvencem a következő nyitás:
Férfi: Szia
Én: Szia
Majd ennyiben is maradunk :D
Amit sokan jelölnek szerintem túl erőltetett, nyálas. Van nyitás ami tetszik, az viszont nem hogy egyből randira hív. Nem ismerlek, nem beszéltünk, nem tudom akarok-e így randira menni veled. Ha van témánk, el tudunk beszélgetni 1-2 napig akkor semmi akadálya, tudni fogom hogy valószínűleg nem kínos csöndeket töltünk majd együtt.
Inkább a profilja alapján dobj be egy témát, vagy ha nincs kint semmi, valami olyasmiről beszélj amit szeretsz csinálni/érdekel, és van esély rá, hogy a másikat is.
Felkiáltójel helyett kérdőt írsz!? Az milyen már? 3. írásos kérdésed. Sokan nem tudják hogy kérdezik vagy kijelentik..............
Na, ez gáz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!