Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, ezek közül melyik nyitó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ezek közül melyik nyitó üzenetnek örülnétek?

Figyelt kérdés

2024. jan. 13. 11:12
A kérdező szavazást indított:
Szia!
Szia, hogy vagy?
Heló mi a helyzet veled, nagyon szimpatikus vagy?
Szia, megtetszett a profilod egyedülálló szingli férfi vagyok Kistarcsa környékéről, ha van kedved beszélgessünk ismerkedjünk.
Szia, lenyűgözött a profilod! Én is egyedülálló férfi vagyok, aki Kistarcsa környékén él.
Szia, nagyon huncut a mosolyod, lenne kedved egy kávéra?
Szia! Kistarcsáról írok, tetszett a profilod. Szeretnél egy kávézásra elmenni velem? 😊
Szia! Mi lenne, ha egy mini golf pályán találkoznánk? Szórakoztató és könnyed program lehet! 😊
Szia! Mit szólnál egy séta a városi piac körül? Körbejárhatjuk a standokat, megkóstolhatunk néhány finomságot, és közben jól szórakozhatunk! 😊
Szia! Mi lenne, ha egy szenvedélyes sushitál mellett találkoznánk? Az érzéki ízek és az intim hangulat kiválóan összehoznának minket! 😘🍣
30 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Kár, hogy többet nem lehet jelölni, a minigolf is jó ötlet, de elsőként másra szavaztam.
2024. jan. 13. 11:15
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

Én az ilyen szia, van kedved ismerkedni? kérdésekre azt szoktam válaszolni, hogy igen, ismerkedjünk.

Jobb, ha valamit a profilján lévő információval, a képeivel kapcsolatban kérdezel.

Látom, te is szeretsz a természetben kirándulni. Hol készült ez vagy az a képed?

Látom, van egy gizsgutyád, én is nagyon szeretem az állatokat, milyen fajta?

Látom, szeretsz Dubai-ban utazgatni, mi a kedvenc kávézód?

Jó, ezek csak béna példák. De első megszólításként randira hívni szerintem hülyeség. Senki nem fog randizni egy tök ismeretlennel.

2024. jan. 13. 11:19
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Egyik se tetszik.
2024. jan. 13. 11:26
 4/10 anonim ***** válasza:
66%
Én is annak a híve vagyok, ha a profilomról kérdeznek rá valamire, abból tudom, hogy nem egy sablonüzenetet kaptam. És ne a külsőmmel kapcsolatos legyen, mert az is ilyen tizenkettőegytucat üzenet.
2024. jan. 13. 11:32
 5/10 anonim ***** válasza:
94%

Kedvencem a következő nyitás:

Férfi: Szia

Én: Szia

Majd ennyiben is maradunk :D

2024. jan. 13. 11:33
 6/10 anonim ***** válasza:
55%
Inkább szólítson meg élőben... 😅
2024. jan. 13. 11:47
 7/10 anonim ***** válasza:
79%

Amit sokan jelölnek szerintem túl erőltetett, nyálas. Van nyitás ami tetszik, az viszont nem hogy egyből randira hív. Nem ismerlek, nem beszéltünk, nem tudom akarok-e így randira menni veled. Ha van témánk, el tudunk beszélgetni 1-2 napig akkor semmi akadálya, tudni fogom hogy valószínűleg nem kínos csöndeket töltünk majd együtt.

Inkább a profilja alapján dobj be egy témát, vagy ha nincs kint semmi, valami olyasmiről beszélj amit szeretsz csinálni/érdekel, és van esély rá, hogy a másikat is.

2024. jan. 13. 12:36
 8/10 anonim ***** válasza:
44%
Egyik sem. Mind unalmas, tucat kategória.
2024. jan. 13. 12:50
 9/10 anonim ***** válasza:
44%

Felkiáltójel helyett kérdőt írsz!? Az milyen már? 3. írásos kérdésed. Sokan nem tudják hogy kérdezik vagy kijelentik..............

Na, ez gáz!

2024. jan. 13. 15:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha tetszenel,a golf es a seta ok lenne. Hs mast irnsk ,en irnej masik programot.
2024. jan. 13. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!