Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez jó nyitó szöveg tonderen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jó nyitó szöveg tonderen?

Figyelt kérdés

Egy nyitó szövegem van. Ezt szoktam ált. mindekninek küldeni. Így néz ki!

"Szia! Nagyon csinos vagy, lenne -e kedved megismerkedni, beszélgetni?"

2022. márc. 19. 17:48
A kérdező szavazást indított:
Jó vagy májtsztró!!!
Nagyon jó!
10 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
27%

[link]

Ha így nézel ki, akkor jó. Ha nem, akkor teljesen mindegy, és akkor jár jobban, ha már ma kiszállsz.

2022. márc. 19. 17:51
 2/16 anonim ***** válasza:
31%

Tökminegy csak nézz ki nagyon jól. Épp minap linkeltem ezeket, sok ilyen teszttel van tele a net:

[link]

[link]

2022. márc. 19. 17:56
 3/16 A kérdező kommentje:

1, Senki nem néz így ki tinderen. Aki ennyire jóképű nem ezen a szaron tölti az idejét ebben biztos lehetsz, hogy nincs rászorulva.

2, ezer éves incel fórumos képek. Azt hittem a magyar incelek csináltak magyar verziót ebből már.

2022. márc. 19. 17:59
 4/16 anonim ***** válasza:
10%

Nincs rászorulva, de minek fárassza magát, ha 1 percnyi munkával a fotelból leakaszt jobbnál jobb nőket... Haverjaim is használják és több száz nőt dugtak már meg életük során, nem lennének rászorulva, de mi a francnak fárasztanák már magukat... Persze szoktak szórakozóhelyen is csajozni, pont ugyanennyi munkájukba telik amúgy, néha meg se kell szólalni már csók van. Láttam sokszor. Aztán meghívják őket egy piára és irány a taxi. Így megy ez, ha jól nézel ki.

Szöveg pedig abszolút irreleváns (l. előző példa). Ha nem tetszel neki kinézet alapján csinálatsz bármit élőben/Tinderen/akárhol akkor se lesz semmi.

2022. márc. 19. 18:04
 5/16 anonim ***** válasza:
86%
Teljesen jó nyitó szöveg, valahol el kell kezdni. Amit esetleg javaslok, hogy külön emelj ki valamit, ha kiderül a képekből az adott dolog. Pl ha látod, hogy szeret festeni, azt is dicsérheted, vagy kérdezhetsz róla. És ami nekem egyből pozitívum, hogy értelmes vagy. Nem kajálod be ezeket a lerágott csont kamu incel képeket, mit amit a 2 linkelt. És nem tudom, hogy páran miért hiszik, hogy mindenkinek egy ideálja van. Se az 1 se a 2 válaszaban látható pasik nem tetszenek, szörnyen sok, magazinmodell pasik. Nem mindenki vágyik erre.
2022. márc. 19. 18:15
 6/16 anonim ***** válasza:
68%
Ez nagyon rossz indítás, amivel garantáltan kevés sikered lesz. Az első, kezdeményező üzenetnek olyannak kell lenni, hogy ne az jöjjön le belőle a nőnek, hogy egy sablon, amit aznap valószínűleg 100 másik nőnek elküldtél. Más szóval személyre szólónak kell lennie, amiből a nő azt érzi, hogy a képe és a bemutatkozása alapján, csak neki küldted. Olyasmit jó írni, hogy "Szimpatikus számomra, hogy X hobbijaid vannak, és tetszik a képen, hogy Y hajad/szemed/fülbevalód/nyakláncod van, és az is, hogy a képen természetesen mosolyogsz. Kimondottan kedves/őszinte/bájos természetű lánynak tűnsz. Szeretnék ismerkedni veled, ha te is benne vagy."
2022. márc. 19. 18:38
 7/16 A kérdező kommentje:
6, Nem akarok nagyon nyalizni már az elején hogy mindent végig dícsérek rajta. A legtöbb csaj nem ír semmit magáról, hobbit sem. Nincs mire reagálni
2022. márc. 19. 19:02
 8/16 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nem ír magáról. Minek. Csak kinézet számít mindkét oldalon. Amúgy akármi is lesz, majd gyere vissza és meséld el a tapasztalataid hátha lehet belőle tanulni.

2022. márc. 19. 19:05
 9/16 anonim ***** válasza:
3%

Miért pontozzák le az emberek az igazságot?

Ment a zöld pacsi 4 -es. Amikor én smároltam (eddig 11szer), az is mindig komolyabb beszélgetés nélkül volt. Volt, hogy kb 3 szót váltottam előtte a nővel.

Szomorú? Igen.

Lehet valamit tenni ellene? N̶e̶m̶. Igen. Szabályozni kell a piacot.

2022. márc. 19. 19:23
 10/16 anonim ***** válasza:
83%
#7: Nézd, aki arra nem veszi a fáradságot, hogy két bemutatkozó mondatot írjon magáról egy társkeresőn, az vagy igénytelen, vagy komolytalan. Én ilyeneknek egészen biztosan nem írnék a helyedben. Egyébként pedig a tapasztalataim szerint nők nagyon szeretik, ha valamit specifikusan megdícsérsz, nem pedig csak azt írod, hogy "csinos vagy". Lehet, hogy neked ez nyalizásnak tűnik, de a nők kivétel nélkül szeretnek bókokat kapni, megfogja őket egy bókoló férfi. Nyilvánvalóan sablon szöveggel semmire sem mész, mert egy átlagos nő legalább napi tíz ilyet kap, és senki sem időmilliomos, hogy több tucat férfival levelezgessen. Valamivel ki kell tűnni a tömegből, ha nem vagy feltűnően jóképű. Több évnyi társkeresőzés tapasztalata alapján írom ezt. Persze ha inkább a saját károdból akarsz tanulni, akkor lelked rajta.
2022. márc. 19. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!