Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó nyitó szöveg tonderen?
Egy nyitó szövegem van. Ezt szoktam ált. mindekninek küldeni. Így néz ki!
"Szia! Nagyon csinos vagy, lenne -e kedved megismerkedni, beszélgetni?"
Akkor sok szerencsét kívánok neked, hogy Tinderen vagy bármilyen társkeresőn találj nőt, aki képes volt bármit is írni magáról :). Nem kell magukat fárasztani így is százával kapják a megkereséseket a jobbnál jobbaktól.
Ha már matcheltetek akkor minek ez a kérdés?
Meg amúgy is ha bejössz neki akkor mindegy mit írsz. Ez tény.
+1 az 5,10 és 6-os válaszadónak.
Pasiként írom, ezzel az a baj, hogy tényleg nagyon sablon, kb hasonló üzenettel próbálkoztam még régebben én is, nem sok sikerrel. Nekem is ezt tanácsolták, mint amit a #6 os ír. Szóval utána személyreszabottat írtam. Aztán szomorúan konstatáltam, hogy ennek sincs semmi haszna :D Saját tapasztalataimból kiindulva, ha nem vagy elég jó pasi, fejre is állhatsz a kezdő üzenetnél, pont nem fogják érdekelni, és csak a saját önbizalmad fog lerombolódni a béka segge alá.
Nekem van egy csomó jóképű haverom (százas nagyságrendben dugtak nagyon szép nőket). Nők is simán írnak nekik Tinderen és ugyanolyan egysoros (Szia, hogy vagy) üzenettel nyitnak mint mások.
Nők csak még nagyobb vesztesnek néznek, ha látszik, hogy sok időt eltöltöttél az üzeneteddel, mert needy gyökérnek fognak tartani. Ha meg jól nézel ki, totál mindegy mit írsz...
Ha match volt akkor ennek a kérdésnek semmi értelme. Ez gagyi bemutatkozás. Ilyesmivel többre mennél:
Szia Klári! Gyönyörűen áll rajtad a piros ruha az első képeden. Lenne kedved meginni egy kávét valamikor a héten? 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!