Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok mit reagálnátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit reagálnátok ha kiderülne, hogy gazdag a pasi de ezt titkolta?

Figyelt kérdés
jan. 15. 11:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
65%
Mi az, hogy titkolta? Talán ezzel kellett volna indítania a randit?
jan. 15. 12:11
 12/25 anonim ***** válasza:
74%
A 6-oshoz csatlakoznék. Tehát konkrétan hazudik, panaszkodik, hogy nehezen jön ki a pénzéből, erre se telik, arra se, és úgy van tele pénzzel? Mert akkor gáz. A hazugság miatt is, ill. nem szeretem az ilyen rettegőket, akik minden nőt aranyásónak gondolnak. Ha viszont csak annyiról van szó, hogy nem veri nagydobra a pénzét, akkor meg tök normális.
jan. 15. 12:13
 13/25 anonim ***** válasza:
60%
Ha hazudik, akkor nem hiszem hogy ezek után bízni fognak benned.
jan. 15. 12:17
 14/25 anonim ***** válasza:
55%

Bizony instant kuka...

Ha párkapcsolati célból ismerkedem valakivel, én sem titkolgatom az életmódomat. És ez nyilván nem azt jelenti, hogy első randira elviszem a bérpapírjaimat meg a vagyonnyilatkozatomat, de nyitottan, transzparens módon állok a másik félhez. Aki erre nem képes, aki titkolja az anyagi helyzetét, a gyerekeit, az életmódját, valamilyen súlyos betegségét stb az részemről megy a levesbe. Akkor is, ha amúgy az eltitkolt dolog maga még nem jelentene kizáró okot.

jan. 15. 12:27
 15/25 anonim ***** válasza:
56%

"Ezt nem lehet titkolni. Látszik az öltözékén, autóján, stílusán, na meg, ha elmondja, mi a foglalkozása.

Akkor képzel el, hogy randizol valakivel, aki egy 18 éves Inca-val megy el veled első randira, egy farmernadrágban és ingben. A munkájáról annyit tudsz, hogy szabadúszóként dolgozik, ipari formatervező végzettséggel.

És akkor most légy szíves, ennyiből próbáld belőni nekem az egzisztenciáját és a havi jövedelmét.

jan. 15. 18:55
 16/25 anonim ***** válasza:
43%

15

Lazán be lehet lőni. Az egyik munkatársamat csak megláttam, és tudtam, hogy gazdag. Egyszerűen másképp öltöznek, viselkednek, beszélnek stb. És egy pulcsi-ing-farmer kombó volt rajta logók meg minden nékül. Utólag ki is derült, hogy az apja gci gazdag.

Könnyebb megmondani, minz hinnéd.

jan. 15. 19:23
 17/25 anonim ***** válasza:
50%
Én örülnék neki! 💸💰 úgy érezném, végre révbe értem, és az anyagiakról (mivel nekem szerény életem van) levan a gond! Továbbra is élnék vele egyszerűen! A kevesebb néha több, engem nem érdekelnek a drága autók, luxus nyaralások... másként szemlélem a világot! 🤷‍♀️ 34/N
jan. 15. 20:23
 18/25 anonim ***** válasza:
64%
Hirtelen fellángolna a "szerelem"!
jan. 16. 01:42
 19/25 anonim ***** válasza:
45%
Milyen "jó" hogy itt gyakorin csak végletekbe lehet gondolkodni..
jan. 16. 05:36
 20/25 anonim ***** válasza:
40%
Azt gondolnám, hogy nem bízik bennem szóval mehetne Isten hírével.
márc. 11. 16:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!