Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit reagálnátok ha kiderülne, hogy gazdag a pasi de ezt titkolta?
Ismerkedés szakaszában ezért nem kell túlságosan belemenni az anyagiakban.
Nem vagyok úgymond gazdag de jobban élek mint az átlag ami részben annak köszönhető, hogy nem szórom a pénzemet hülyeségekre.
Megfordítva ezt a kérdést én meg annak nem örülnék ha egy lány azért dobna azért mert nem úgy kezdtük az ismerkedés, hogy előre közlöm hogy van mit a tejbe aprítani.
Nem mindegy a körülmény. Nekem volt olyan exem aki direkt tette a csórót és tesztelgetett mennyire vagyok pénzéhes (semennyire), mert hogy őt mennyi nő kihasználta. Semmit se vett nekem szó szerint, sehova se mentünk. Aztán kivágtam azzal az indokkal hogy nekem nem kell egy sóher f@sz mert unatkozni meg fetrengeni tudok egymagam is, ahhoz meg nem kell kapcsolat hogy valaki megdugjon. Aztán magyarázta ezeket a hülyeségeit nekem hogy mi miért van, még egy hónapot lehúztunk együtt de aztán kalap kabát szerencsére.
Na ez a helyzet nagyon ciki volt.
De ha csak nem avatna be az anyagiakba kezdetekbe, ami tök jogos, az nem gond.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!