Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok mit reagálnátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit reagálnátok ha kiderülne, hogy gazdag a pasi de ezt titkolta?

Figyelt kérdés
jan. 15. 11:34
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Megmondanám neki: "Pukido! Menj innen el!" Az ajtó felé szegezném a kezemben lévő banánt. Ő leszegett fejjel, egy lapos finggal távozna.
márc. 12. 03:40
 22/25 anonim ***** válasza:
Szomorú lennék, hogy titkolózott de ha belegondolok, gazdagon én is hasonlóan csinálnám. Mikor pénzhez jutsz/beleszületsz, óhatatlanul bevonzod a pénzcsótányokat az életedbe akik azért kedvesek veled, mert ki akarnak használni.
márc. 12. 08:41
 23/25 anonim ***** válasza:
0%
Mindenki igen gyorsan mond véleményt. Amikor randiztam régebben, ha átlagos autóval átlagos helyen találkoztunk, nagyon ritkán lett második randi. Amikor látható volt, hogy van valami kis pénz, szinte minden randi az ágyban végződött.
márc. 12. 13:52
 24/25 anonim ***** válasza:
0%
Hogy derült ki? Lebukott, vagy elmondta mert rájött hogy nem vagyok aranyásó? Azért nem mindegy. Ahogy az sem, hogy előtte kivette -e a részét mindenből anyagilag, vagy fillérb.szó volt velem.
márc. 12. 15:21
 25/25 anonim ***** válasza:
0%

Attól függ mióta vagyunk együtt. A párommal 2 éve vagyunk együtt, van közös számlánk és minketten ismerjük a másik pénzügyi helyzetét, ez alapján tervezünk, élünk stb. Ha kiderülne 2 év után, együttélős kapcsolatban ilyen, miután azt hittem mindent tudok, akkor lennének bajok.

1-3 hónap után szemem se rebbenne erre.

márc. 12. 21:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!