Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon vékony nők, nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon vékony nők, nektek milyen férfiak jönnek be külsőre?

Figyelt kérdés

Csak a szintén nagyon vékonyak?

Vagy normál (nem elhízott) testalkatú férfiak is?

2024. jan. 14. 21:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
Izmos, de nem felfújt.
2024. jan. 14. 21:54
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Vekony ferfi szalkas izmokkal es genetikusan szep csontozattal, szeles vall, stb.
2024. jan. 14. 21:57
 3/11 anonim ***** válasza:
52%
milyen az a "genetikusan szep csontozattal" képet kérek .ty
2024. jan. 14. 22:04
 4/11 anonim ***** válasza:
92%
Magas, izmos, helyes.
2024. jan. 14. 23:19
 5/11 anonim ***** válasza:
52%
sok nőnek chad kell ez van skacok, nekünk többieknek marad a zsebhoki a paplan alatt XD
2024. jan. 14. 23:51
 6/11 anonim ***** válasza:
74%
Irkálhattok itt akármit van egy ismerősöm 140 kg és egy 55 kg súlyú csajjal van!
2024. jan. 15. 02:00
 7/11 anonim ***** válasza:
94%
Szintén nagyon vékony magas srácok. Vagy az igényesen izmos. (Nem a 120 kg nagydarab)
2024. jan. 15. 05:53
 8/11 anonim ***** válasza:
95%

Nekem is a hasonló vékony, magas, nyúlánk típusok.

Nem várok el befektetett munkát, az én alkatomban sincs egy másodpercnyi sem. Sőt, kifejezetten előny, ha nem tett érte semmit, mert az valószínűbbnek tűnik, hogy hosszabb távon is olyan marad. Míg akinek keményen kellett dolgoznia rajta, annak elég egy nehezebb időszak, és annyi...

2024. jan. 15. 06:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Bár most jelenleg nem nagyon vékony vagyok, de azért még a karcsú kategória, így válaszolhatok:-) Nekem a sovány férfiak abszolút nem jönnek be, az alsó határ valahol ott van, hogy mondjuk szálkás, de a masszívabb, erősebb testalkatú férfiak tetszenek leginkább (azaz felesleg+izom). Ez itt csak az oldalon agymenés, hogyha alacsony vagy, alacsony partnert keress, ha vékony, akkor vékonyat. Ja, és nem rád értem, kérdező, de sűrűn beszólnak itt pl.az alacsony nőknek, hogy miért vannak 180 feletti pasikkal.
2024. jan. 15. 08:27
 10/11 anonim ***** válasza:
92%
Én ismerek olyan nagyon vékony nőt, aki a 100+ kilós férfiakra bukik, és nem, nem izomból 100 kiló :D
2024. jan. 15. 09:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!