Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ennyi szingli férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi szingli férfi manapság és miért kínlódik társkeresés terén ilyen sok férfi?

Figyelt kérdés
Facebook csoportokban is annyi férfi kínlódik, próbálkozik, itt is sírnak a férfiak... Nők tényleg alig, ők akkor párban vannak vagy hogy van ez?
2024. jan. 12. 10:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
76%

"Magyarul nem tudjuk őt elhalmozni minden földi jóval ezért felejtsük is el."

Nem, cicamica. Egy tisztességeset dugni sem tudtok, maradjunk annyiban.

2024. jan. 12. 15:49
 22/25 anonim ***** válasza:
73%

Eltartom magam, van pénzem, van lakásom, nyugodt életem, szoktam nyaralni is :)

Mit adhat ehhez egy férfi?

Plusz munkát, stresszt, és még az orgazmus sem garantált... hát tényleg, nagyon megéri 😆

2024. jan. 12. 17:07
 23/25 anonim ***** válasza:
56%
Nincs hol ismerkedni, a társkereső meg egy átlagos férfinak is lehetetlen terep, tehát az online ismerkedés reménytelen.
2024. jan. 12. 21:04
 24/25 anonim ***** válasza:
59%

"18-as troll vagy :), a nők ennél sokkal burkoltabb módon ásnak aranyat ;)"

Mi ezen az aranyásás? Ha valaki nem tesz hozzá az életemhez, csak lehúz (anyagilag, kiszolgálást vár, nem lesz tőle jobb az életem semmilyen szempontból), az mégis minek?

Inkább ti akartok pótmamát. Én nem vagyok más pénzére szorulva.

2024. jan. 13. 03:44
 25/25 anonim ***** válasza:
Kérdező! Ezt kérdezd meg anyuci, apuci elkényeztetett hercegnőitől akik már 18-20 évesen Audit és BMW-t vezetnek és ha magas iskolai végzettséggel rendelkeznek akkor meg lenézik azt aki az ő szintjüket nem üti meg. Tisztelet a kivételnek akik normális nők nem elkényeztetett kiskirály lányok.
2024. jan. 14. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!