Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ennyi szingli férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi szingli férfi manapság és miért kínlódik társkeresés terén ilyen sok férfi?

Figyelt kérdés
Facebook csoportokban is annyi férfi kínlódik, próbálkozik, itt is sírnak a férfiak... Nők tényleg alig, ők akkor párban vannak vagy hogy van ez?
2024. jan. 12. 10:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
79%
Itt ülök egyedül a lakásban, és nem tudok olyan indokot, ami miatt hiányzik innen egy férfi.
2024. jan. 12. 12:12
 12/25 anonim ***** válasza:
75%

"Nők tényleg alig, ők akkor párban vannak vagy hogy van ez?"

És kivel vannak párban? Talán nem férfiakkal?

A nők is kinlódnak a társkereséssel, csak nem rinyálnak annyit.

2024. jan. 12. 12:13
 13/25 anonim ***** válasza:
92%

Valóban nehezebb lett, de azért nem annyira rossz a helyzet, mint amire az itteni (sokszor

direkt provokatív) kérdésekből lehetne következtetni. Az egy alapvető probléma, hogy a mai digitális világban sokan nem élnek igazán szociális életet és nem szereznek meg olyan készségeket, amik szükségesek társas helyzetekben, akár barátságban is. A nők sem földönkívüliek, velük is ugyanúgy szóba lehet elegyedni, viccelődni, nyilván kell hozzá fizikai vonzalom is, de nem kell megijedni a kezdeményezéstől. Sokan alapból nem is mernek lépni, csak otthon magukban duzzognak, hogy "oh, nem lehet ismerkedni".

2024. jan. 12. 12:35
 14/25 anonim ***** válasza:
86%
@Nem kellett volna csak a férfiakra vonatkoztatva feltenni a kérdést. A nők is szenvednek ezzel a társkeresősdivel, többnyire az okok hasonlóak.
2024. jan. 12. 13:41
 15/25 anonim ***** válasza:
13%

Sajnos a 4-es válaszoló válasza a leginkább beszédes, ő így kommentálta a kérdésedet:

"35 éves nő vagyok. Évek óta nem vagyok nyitott ismerkedésre, mert úgysem fog megfelelni egyik jelentkező sem, mert nem tudnak olyat/annyit nyújtani, ami miatt megérné kerülgetni meg kiszolgálni valakit."

Magyarul vannak a harmincas nők akik a legkelendőbbek talán ( főleg az alsó része ) és kb. így állnak a férfiakhoz. Senki se tud semmit nyújtani. A férfira nem kíváncsiak csak arra hogy mit tud nyújtani. Ez a különbség a nőben és a férfiban. A férfi a nőtől semmit nem szeretne maximum a társaságát és a figyelmét, szeretét, a nő viszont anyagi, evilági és túlvilági örömöket akar megélni amihez erőforrásokra van szüksége mely erőforrásokat a férfinak kell biztosítania de a 35 éves 4-es válaszoló már megírta hogy dekódolva van hogy a férfiak ezt nem tudják neki megadni.

Magyarul nem tudjuk őt elhalmozni minden földi jóval ezért felejtsük is el.

Üdv:

Egy 37 éves társkereső incel

2024. jan. 12. 13:49
 16/25 anonim ***** válasza:
67%

Jaja incike, a társaságát, a szeretetét és a figyelmét. 😄

Vagy inkább hogy főzzön, mosson, takarítson, feküdjön alá stb.

Kössz nem.

Vagy ha igen, akkor nagyon sok mindent kell nyújtania.

Sem ingyen cseléd, sem ingyen punci nem leszek.

2024. jan. 12. 14:07
 17/25 anonim ***** válasza:
28%
16-os magyarul fizesse meg a szolgáltatásaidat.... és ez se hangzik túl modernül részedről....
2024. jan. 12. 14:11
 18/25 anonim ***** válasza:
71%

Igen. Fizesse meg. Mire gondoltál?

Szerinted miért éri meg nekem más után ganézni?

Minimum mesésebb életstílusért, mint amit magamnak tudok biztosítani.

Teljesen logikus.

2024. jan. 12. 14:16
 19/25 anonim ***** válasza:
28%
18-as troll vagy :), a nők ennél sokkal burkoltabb módon ásnak aranyat ;)
2024. jan. 12. 14:26
 20/25 anonim ***** válasza:
72%

Nem vagyok troll és aranyásó sem;)

Csak van önérzetem és józaneszem:)

Nem vagyok egy férfira szorulva, ezért aztán ha be akar kerülni az életembe, nyújtania kell dolgokat.

2024. jan. 12. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!