Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen férfiak milyen nőknél próbálkozzon?
Figyelt kérdés
Nagyon alacsony kb. 165 cm férfi aki nagyon nagyon vékony pici feje van és nagyon nagyon magas hangja...hasonló vékony pici nőknél próbálkozzon?2024. jan. 9. 10:18
21/23 anonim válasza:
19
És gondolod hogy majd 10 évet várni fog szerencsétlen, hogy legyen végre valakije? Ne szórakozz már, ez is irreálisan hosszú idő. Nincs gyors megoldás sajnos, de a párkeresés egy komoly dolog, lényegében mentálisan is padlóra vágja az embert ha nem sikerül neki hosszú-hosszú évekig.
22/23 anonim válasza:
Én felvázoltam egy lehetséges utat. Egy szóval nem mondtam hogy csak ez az egy van. Ha te tudsz egy rövidebb utat amin keresztül a kérdező eléri a célját akkor tedd le a térképet az asztalra itt és most. Egyébként azt sem mondtam hogy 10 évig nem lesz csaja és majd utána lesz. De ha kimozdul,belefog dolgokba akkor máris növeli az esélyeit. Élmények érik. Kitolja a saját határait. Ha soha az életében nem lesz csaja akkor is legalább valami tartalommal töltötte meg az éveit.
23/23 anonim válasza:
22
"De ha kimozdul,belefog dolgokba akkor máris növeli az esélyeit"
Ez mondjuk igaz. De reális célokat tűzzön ki, ne kigyúrt testet, rockbandát, meg radikális hangerősítést, mert ezeket csak papírra vetni könnyű, gyakorlatban már lesznek gondok. Én csak nem akarom hitegetni a kérdezőt, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!