Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek azok a férfiak, akik állításuk szerint nem kellenek senkinek, milyen nőknél próbálkoznak, mennyire mennek a külsőre?
Ezeket a kérdéseket ugyanaz az 5-6 felhasználó írja ki, lásd "kategória toplista", ahol látható, hogy milyen szinten kiugró néhány felhasználó kérdés-kiírási kedve.
És most a kérdésről magáról: Ez is éppenolyan változó, mint bármi más. Van aki azért szívja meg, amiről írtál - meg is érdemlik. És vannak akik nem így járnak el - de ők is ráfaragnak. Nincs ebben felállítható logikai rendszer.
Ezen a listán 5-ös vagyok, férfiak számára láthatatlan.
1.
A legtöbb általam ismert női személy (kollégák, régi osztálytársak, rokonok, lányhaverok, egyéb) amúgy valóban az ötödik/hatodik kategóriába illeszthető be, alatta-felette csak 1-2 ember van. Pl. egyik távoli rokonom annyira szép volt - régen - alapból, hogy a nemlétező tízesbe kellene tartoznia, hibák nélküli teljes fehér bőr, hozzá teljesen sötét haj (nem festve). Az 5-6.alatti személyt is csak egyet ismerek személyesen, neki sajnos olyan arca van, mint egy lónak - de! - nagyon kedves személy és van férje is - aki úgy néz ki, mint Shrek - és boldogok. Nagyon megtalálták egymást. Ennyit a külsőségekről.
5.
Túloztam, így. Legyen elég annyi, hogy a legtöbb személynek a feje/arca két 'széle' szemből nem full egyenes a homlokától az álláig. Na, neki igen. És még hosszabb is, mint az általánosan megszokott emberi arcok. A szemei távol egymástól, nagyon távol.
De mondom, hogy az egyik olyan párost alkotják a kevésből amit eddig láttam - a szintén nem éppen szépségkirály férjével - akiken érezni valami megnyugtató boldogságot. Irigylem őket.
7.
Ezek a kategóriák nem általánosan elfogadottak, azért. Lehet, hogy aki X-nek 4-es az Y számára 6-os, satöbbi. Pl. a múltkor valaki négyesnek rakta be ezt a csajszit, pedig szerintem jóval "feljebb" kellene lennie. Egyszerűen nem értem a szerkesztő szerint ez a csaj "unattraktive"? Aligha. [link] - ezért nem működik ez a szintezés, kivéve talán, hogy az 1-2. kategória általában ténylegesen az, amit senki nem kedvel /fordított nemekkel sem/
Az egyes által megosztott listával a legnagyobb bajom, hogy az 5. sortól fölfelé mindenhol van minimum egy lány, aki sokkal szebb vagy épp jelentéktelenebb, mint a sorban a többiek.
Láttam ugyanennek a fiú változatát is, hááát, mivel nő vagyok, ott még kevésbé tudtam egyetérteni a besorolással.
Hát ennyit erről az osztályozásról, és akkor ott van még az is, hogy az arc csak egy a vonzerő számtalan összetevője közül.
Tavaly például pont egy kifejezetten csúnya pasiba sikerült totál belezúgnom, aki egyébként eszméletlen hatással volt minden nőre a környezetében, és szerintem tudta is magáról, hogy nagyjából bármelyik nőt megkaphatná, hiába nem egy Brad Pitt. Úgyhogy egy fénykép alapján szerintem eldönthetetlen egy ember vonzereje, legyen akár nő, akár férfi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!