Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek azok a férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek azok a férfiak, akik állításuk szerint nem kellenek senkinek, milyen nőknél próbálkoznak, mennyire mennek a külsőre?

Figyelt kérdés
Azért fogalmazódott meg bennem ez a kérdés, mert rengeteg szenvedő férfi ír ki a gyakorin nőket szidalmazó kérdéseket, hogy nem kellenek senkinek és milyen felszínesek a nők. Én elég vékony vagyok, látszik rajtam hogy sportolok, viszonylag szép arcom van, de nem használok sminket és instagramon az összes képem mosolygós. Folyamatosan azt tapasztalom, hogy főleg instagramon rengeteg számomra egyáltalán nem vonzó férfi ír rám ismerkedési szándékkal, olyanok, akiken látszik hogy nem sportolnak, úgy öltözködnek, mint a gyerekek, nem tesznek azért hogy jól nézzenek ki és valószínűleg nem sikeresek a nőknél, mert akkor nem így próbálkoznának. Ennek ellenére rámírnak, hogy milyen gyönyörű vagyok és nagyon kedvesnek tűnök, szeretnének megismerni. Nekem ebből az jön le, hogy az egyáltalán nem vonzó férfiak is minél szebb nőt szeretnének párjuknak, ami logikus, hiszen én is és nagyjából mindenki neki külsőre is tetsző párt szeretne. De akkor miért akadnak ki a nem vonzó férfiak, hogy a nők felszínesek, amikor voltaképpen ők is azok, mert a belső értékeimet nem ismerik, csak a képeim alapján szeretnének engem megismerni. Itt is rengetegen írják, hogy a nők felszínesek, de ők se engednek alább az igényeikből. Komolyan nem értik ezek a férfiak, hogy nem csak a nőkkel van baj, hanem velük is? Nyilván mindenki annál próbálkozzon, aki tetszik neki, de ha egy férfi elengedhetetlennek tartja a szép külsőt, akkor ne akadjon már ki azon, hogy a nőnek is fontos ez.

2020. júl. 15. 20:34
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
61%

[link]

Ezen a listán körülbelül 6-os kinézetű nőknél próbálkozom.

2020. júl. 15. 20:46
 2/24 anonim ***** válasza:
69%

Ezeket a kérdéseket ugyanaz az 5-6 felhasználó írja ki, lásd "kategória toplista", ahol látható, hogy milyen szinten kiugró néhány felhasználó kérdés-kiírási kedve.

És most a kérdésről magáról: Ez is éppenolyan változó, mint bármi más. Van aki azért szívja meg, amiről írtál - meg is érdemlik. És vannak akik nem így járnak el - de ők is ráfaragnak. Nincs ebben felállítható logikai rendszer.

2020. júl. 15. 20:50
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Ezen a listán 5-ös vagyok, férfiak számára láthatatlan.

2020. júl. 15. 20:52
 4/24 anonim ***** válasza:
70%

1.

A legtöbb általam ismert női személy (kollégák, régi osztálytársak, rokonok, lányhaverok, egyéb) amúgy valóban az ötödik/hatodik kategóriába illeszthető be, alatta-felette csak 1-2 ember van. Pl. egyik távoli rokonom annyira szép volt - régen - alapból, hogy a nemlétező tízesbe kellene tartoznia, hibák nélküli teljes fehér bőr, hozzá teljesen sötét haj (nem festve). Az 5-6.alatti személyt is csak egyet ismerek személyesen, neki sajnos olyan arca van, mint egy lónak - de! - nagyon kedves személy és van férje is - aki úgy néz ki, mint Shrek - és boldogok. Nagyon megtalálták egymást. Ennyit a külsőségekről.

2020. júl. 15. 20:55
 5/24 anonim ***** válasza:
Hogy lehet valakinek olyan arca, mint egy lónak?
2020. júl. 15. 21:01
 6/24 anonim ***** válasza:

5.

Túloztam, így. Legyen elég annyi, hogy a legtöbb személynek a feje/arca két 'széle' szemből nem full egyenes a homlokától az álláig. Na, neki igen. És még hosszabb is, mint az általánosan megszokott emberi arcok. A szemei távol egymástól, nagyon távol.

De mondom, hogy az egyik olyan párost alkotják a kevésből amit eddig láttam - a szintén nem éppen szépségkirály férjével - akiken érezni valami megnyugtató boldogságot. Irigylem őket.

2020. júl. 15. 21:04
 7/24 anonim ***** válasza:
88%
Mért nem jó nektek legalább a 4-5? Ott is vannak aranyosak. 6-ostól próbálkozik az összes férfi, akkor minden nőre 2 pasi jut.
2020. júl. 15. 21:15
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

7.

Ezek a kategóriák nem általánosan elfogadottak, azért. Lehet, hogy aki X-nek 4-es az Y számára 6-os, satöbbi. Pl. a múltkor valaki négyesnek rakta be ezt a csajszit, pedig szerintem jóval "feljebb" kellene lennie. Egyszerűen nem értem a szerkesztő szerint ez a csaj "unattraktive"? Aligha. [link] - ezért nem működik ez a szintezés, kivéve talán, hogy az 1-2. kategória általában ténylegesen az, amit senki nem kedvel /fordított nemekkel sem/

2020. júl. 15. 21:20
 9/24 anonim ***** válasza:
91%
1.érdekes ez a besorolás.Én fiúként mindig 3-4 esnek hittem magam 10-és skálán de ha ilyen a felosztás akár 6-7is megvagyok de 5 akkor is ha csövesnek álcázom magam. Ja és nincs sikerem a velem egyazon kalibereknél
2020. júl. 15. 21:24
 10/24 anonim ***** válasza:
94%

Az egyes által megosztott listával a legnagyobb bajom, hogy az 5. sortól fölfelé mindenhol van minimum egy lány, aki sokkal szebb vagy épp jelentéktelenebb, mint a sorban a többiek.

Láttam ugyanennek a fiú változatát is, hááát, mivel nő vagyok, ott még kevésbé tudtam egyetérteni a besorolással.

Hát ennyit erről az osztályozásról, és akkor ott van még az is, hogy az arc csak egy a vonzerő számtalan összetevője közül.

Tavaly például pont egy kifejezetten csúnya pasiba sikerült totál belezúgnom, aki egyébként eszméletlen hatással volt minden nőre a környezetében, és szerintem tudta is magáról, hogy nagyjából bármelyik nőt megkaphatná, hiába nem egy Brad Pitt. Úgyhogy egy fénykép alapján szerintem eldönthetetlen egy ember vonzereje, legyen akár nő, akár férfi.

2020. júl. 15. 21:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!