Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek azok a férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek azok a férfiak, akik állításuk szerint nem kellenek senkinek, milyen nőknél próbálkoznak, mennyire mennek a külsőre?

Figyelt kérdés
Azért fogalmazódott meg bennem ez a kérdés, mert rengeteg szenvedő férfi ír ki a gyakorin nőket szidalmazó kérdéseket, hogy nem kellenek senkinek és milyen felszínesek a nők. Én elég vékony vagyok, látszik rajtam hogy sportolok, viszonylag szép arcom van, de nem használok sminket és instagramon az összes képem mosolygós. Folyamatosan azt tapasztalom, hogy főleg instagramon rengeteg számomra egyáltalán nem vonzó férfi ír rám ismerkedési szándékkal, olyanok, akiken látszik hogy nem sportolnak, úgy öltözködnek, mint a gyerekek, nem tesznek azért hogy jól nézzenek ki és valószínűleg nem sikeresek a nőknél, mert akkor nem így próbálkoznának. Ennek ellenére rámírnak, hogy milyen gyönyörű vagyok és nagyon kedvesnek tűnök, szeretnének megismerni. Nekem ebből az jön le, hogy az egyáltalán nem vonzó férfiak is minél szebb nőt szeretnének párjuknak, ami logikus, hiszen én is és nagyjából mindenki neki külsőre is tetsző párt szeretne. De akkor miért akadnak ki a nem vonzó férfiak, hogy a nők felszínesek, amikor voltaképpen ők is azok, mert a belső értékeimet nem ismerik, csak a képeim alapján szeretnének engem megismerni. Itt is rengetegen írják, hogy a nők felszínesek, de ők se engednek alább az igényeikből. Komolyan nem értik ezek a férfiak, hogy nem csak a nőkkel van baj, hanem velük is? Nyilván mindenki annál próbálkozzon, aki tetszik neki, de ha egy férfi elengedhetetlennek tartja a szép külsőt, akkor ne akadjon már ki azon, hogy a nőnek is fontos ez.

2020. júl. 15. 20:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

A szépség relatív!

Hogy értsétek, utalom ezt a pontozást, de lehet a 9-es műszakvezetőnek meg tetszik a sarki boltból a 6-os Gizike...mert van benne valami, jó a kisugárzása, stb....ha meg a személyisége is olyan, akkor abból lehet jó!

Nekem is volt olyan párom, aki kb 5-ös volt, de valami vonzott benne, az más kérdés, hogy nem igazán ilettünk ősze!

Normális férfiak se csak a külsőt nézik, nekik is van más elvárásuk! Akinek nincs, arról nem a nők tehetnek!

Egy ember, ha ad magára, normális (úgye kinek mi a normális) és tisztában van magával, tudja ki illik hozzá és nem ragaszkodik a 10-eshez, akkor nem marad egyedül!

Akik itt picsognak, azokkal nem a külső a leg nagyobb gond!

N28

2020. júl. 15. 23:21
 22/24 anonim ***** válasza:
64%

Alapvetően nem nagyok az elvárásaim külsőre, összesen ennyi:

-legyen fehér magyar

-legyen nálam alacsonyabb (pár centi plusz engem nem zavarna a nő javára, de a csajok nagyon rá vannak függve erre a colstokos méricskélésre)

-18-30 éves

-ne legyen gyereke

-a dohányzás azonnali kizáró ok

-ne legyen kövér

És ennyi. A belső más, az vagy működik, vagy nem, ilyen konkrét, megfogható kitételeket ott nehezebb tenni. Na most ezt én mindet teljesítem is, egyetlen pontot nem: én magam kövér vagyok. Aztán amikor kimondom, hogy nekem nem kell kövér* pár, olyan beszólásokat kapok itt, hogy kénytelen-kelletlen elképzelek egy élethelyzetet. Szemeim előtt van a kép, ahogy mondjuk egy piacon vagyok, és kiejtem a fenti a szavakat egy beszélgetés során. Ebben a pillanatban megfagy a levegő körülöttem; mindenki összerezzen és szótlanul eltátja a száját. Ami a kezükben van az embereknek -telefon, étel, ital, bármi-, az kihullik onnan. Néma csend van a piacon. Néhányak elájulnak, mások keresztet vetnek, de megszólalni senki nem mer. Megszólalni senki nem TUD - a döbbenettől, a rémülettől. Mígnem megérkezik valaki, egyfajta seriff, aki kérdőre von, de mielőtt még végére érne a "hogy van bőr a pofádon, hogy nemcsak párt akarsz, de ráadásul vonzót is?!" kérdésnek, földre lök. Amint meglátja a többi ember, hogy itt most mindent lehet, hát a piac látogatói úgy egy testként, egy lélekként kezdenek rugdosni, ütlegelni. Én pedig nem tudom, miért olyan meglepő, amit mondtam, de elfogadom a sorsomat, hiszen mást nem tehetek. A falka nekem esett, az észérvek itt már nem jelentenek semmit, csak a begyepesedett csőlátás számít.

*Kövér alatt mondjuk a nagyon dagadtat értem, míg a nők már az én +20 kilómtól is hányingert kapnak az itt leírtak alapján. Aztán hogy miért vet ki a társadalom magából egy messze nem extrém túlsúly miatt, azt 26 év alatt nem sikerült megfejtenem.

2020. júl. 15. 23:32
 23/24 anonim ***** válasza:
Annál próbálkozom aki nekem tetszik, nem nagyon érdekel a számozás.
2020. júl. 16. 05:37
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább azt vettem észre, hogy minél feljebb van a listán egy férfi, annál több mindent engedhet meg magának, vagyis annál inkább ő dominál egy kapcsolatban. Olyanokra gondolok, hogy nem vár el tőle olyan alapvető dolgokat sem sokszor a nő, amiért össztársadalmi megkövezés járna.

Olyasmikért meg teljes vehemenciával áll ki a nő, amitől más nők (vagy ő maga jövőbeli, tapasztaltabb változata) óvakodnak.

Illetve fordítva, a csúnya férfi, szép nő páros. Az ilyen férfi legtöbbször pénzzel kompenzál. De mellette még személyiségileg is oda kell tennie magát. Egy Christiano Ronaldotól itt is több tahóságot elvisel egy aranyásó, mint egy Schmuck Andortól.

Ugyanakkor a relatív élethelyzet is sokat számít. Egy faluban egy csúnya férfi attól is kifoghat egy szebb lányt, mert van neki pár hektár földje, két lova, 8 disznaja meg egy tanyája. Közben meg az egész egy budapesti garzon összértéke.

2020. júl. 26. 05:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!