Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen férfiak milyen nőknél próbálkozzon?

Figyelt kérdés
Nagyon alacsony kb. 165 cm férfi aki nagyon nagyon vékony pici feje van és nagyon nagyon magas hangja...hasonló vékony pici nőknél próbálkozzon?
2024. jan. 9. 10:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
55%

10

te incike vagy, nem nő.

2024. jan. 9. 12:38
 12/23 anonim ***** válasza:
Kover liliputiknal.
2024. jan. 9. 13:21
 13/23 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hát az olyan kalibereknél, mint te vagy kérdező.

Csak a gond az, hogy azért a 165 cm, vékonyság, magas hang stb. ezek női tulajdonságok, és nem tudom, hogy a nők mennyire szeretik ezt, gondolom semennyire.

2024. jan. 9. 14:16
 14/23 anonim ***** válasza:
68%
Azért az alkatodon tudsz változtatni... izmot lehet építeni. A fejed mérete meg nem számít. :D Egyébként csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy a hangodon is tudsz változtatni gyakorlással/edzéssel. Mélyebb tartományba lehet tolni.
2024. jan. 9. 15:05
 15/23 anonim ***** válasza:
Gyúrás,hangképzés,alapíts rockbandát és csapj fel énekesnek majd attól férfiasodik a hangszín. Ha szoktál inni alkalmanként akkor whiskizz. Az edzés odab@sz hormonálisan is szóval az is segíthet,nyomassad és hozd ki magadból a legjobbat.
2024. jan. 9. 17:00
 16/23 anonim ***** válasza:

15

Ez totál irreális amit leírtál. Ilyeneket ne írjál a kérdezőnek, mert a fele nem megvalósítható.

2024. jan. 9. 17:07
 17/23 anonim ***** válasza:
Pontosan mi nem megvalósítható abból amit leírtam?
2024. jan. 9. 17:12
 18/23 anonim ***** válasza:

17

1. Gyúrás - 165 cm-hez a gyúrás sem segít, aránytalanul fog kinézni, ráadásul a gyúrás nem csak arról szól, hogy rángatod a súlyokat és fél év után kigyúrod magad. Ehhez idő, pénz, megfelelő táplálkozás stb. kell.

2. Hangképzés - Itt igazából nem tudom mire gondolsz pontosan, mert a hangja mindenkinek adott. Nem tudod az adott hangodat radikálisan megváltoztatni.

3. Alakítson rockbandát - Ehhez nem fogok semmi egyebet hozzáfűzni, minthogy "nem ilyen egyszerű az". Irreális. Szintén. Tud gitározni? Tud dobolni? Van hangja? stb

4. Whiskeyzzen - Miért is? Gondolod, hogy majd az alkoholtól változik a hangszín? Ezt te sem gondolod komolyan.

5. Az edzés "odab*sz" hormonálisan - Miért is? A szteroid lehet, hogy "odab*sz" a hormonoknak, de az nem elég, hogy beszúrod, és máris izmos leszel, ráadásul káros, és hozzáértés is kell, hogy megfelelően használd.

Attól, hogy valaki elkezd edzeni, a hormonjai nem fognak változni, mert ez nem így működik. Gyógyszerrel (szteroiddal) lehet, de naturálon nem, de előbb edzeni kéne megtanulni, ami nem feltétlen hatásos.

Ezeket a dolgokat te nem gondoltad át eléggé. Én értem, hogy ez jól hangzik, hogy hupsz, gyorsan mindenen lehet változtatni, és gyorsan meg is lesz. Aha, persze. HISZED.

2024. jan. 9. 17:26
 19/23 anonim ***** válasza:
#18 Ki mondta hogy gyorsan? Én amit elértem az életben az minden úgy volt hogy 8-10 éves távlatban ért be a gyümölcse a dolgoknak(zenélés,sport,befektetések). Ha a kérdező mondjuk most 20 éves akkor 30 éves korára új ember lehet. Amiket leírtam azt full komolyan gondoltam mert nálam így volt. Annyi hogy én 180 centi vagyok de amúgy 18 évesen olyan vastag volt a felkarom mint a csuklóm,gyerekhangom volt,kis fejem és 30 éves koromra új ember lettem. Sőt full csóró nincstelen szar voltam meg a szüleim is de ez másik sztori. Ismerek több srácot akik amatőr bandákban zenéltek,simán változik valamennyit a beszédhangszín is nem csak az énekhang. Nézz utána az edzés élettani hatásainak. A nehéz összetett gyakorlatok megdobják a test természetes tesztoszteron termelését. Ugye nem kell mondanom hogy ez mi mindenre hatással van a teljes testre vonatkozóan. A whisky is olyan dolog hogy nem buzdítok én senkit arra hogy alkesz legyen de ha már iszogat néha akkor ez is segíthet elérni a férfiasabb hangszínt,ha hallottad már azt a kifejezést hogy szétwhiskyzett hangú énekes akkor tudhatod hogy mire gondolok. Amúgy nyilván könnyebb ülni a szobában és gépezni mint nekiállni fejleszteni magát az embernek de az van hogy ki mint vet úgy arat.
2024. jan. 9. 17:49
 20/23 anonim ***** válasza:

19

Jó, akkor magyarázd meg.

2024. jan. 9. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!