Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen férfiak milyen nőknél próbálkozzon?
Nem tudom, hát az olyan kalibereknél, mint te vagy kérdező.
Csak a gond az, hogy azért a 165 cm, vékonyság, magas hang stb. ezek női tulajdonságok, és nem tudom, hogy a nők mennyire szeretik ezt, gondolom semennyire.
15
Ez totál irreális amit leírtál. Ilyeneket ne írjál a kérdezőnek, mert a fele nem megvalósítható.
17
1. Gyúrás - 165 cm-hez a gyúrás sem segít, aránytalanul fog kinézni, ráadásul a gyúrás nem csak arról szól, hogy rángatod a súlyokat és fél év után kigyúrod magad. Ehhez idő, pénz, megfelelő táplálkozás stb. kell.
2. Hangképzés - Itt igazából nem tudom mire gondolsz pontosan, mert a hangja mindenkinek adott. Nem tudod az adott hangodat radikálisan megváltoztatni.
3. Alakítson rockbandát - Ehhez nem fogok semmi egyebet hozzáfűzni, minthogy "nem ilyen egyszerű az". Irreális. Szintén. Tud gitározni? Tud dobolni? Van hangja? stb
4. Whiskeyzzen - Miért is? Gondolod, hogy majd az alkoholtól változik a hangszín? Ezt te sem gondolod komolyan.
5. Az edzés "odab*sz" hormonálisan - Miért is? A szteroid lehet, hogy "odab*sz" a hormonoknak, de az nem elég, hogy beszúrod, és máris izmos leszel, ráadásul káros, és hozzáértés is kell, hogy megfelelően használd.
Attól, hogy valaki elkezd edzeni, a hormonjai nem fognak változni, mert ez nem így működik. Gyógyszerrel (szteroiddal) lehet, de naturálon nem, de előbb edzeni kéne megtanulni, ami nem feltétlen hatásos.
Ezeket a dolgokat te nem gondoltad át eléggé. Én értem, hogy ez jól hangzik, hogy hupsz, gyorsan mindenen lehet változtatni, és gyorsan meg is lesz. Aha, persze. HISZED.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!