Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen férfiak milyen nőknél próbálkozzon?

Figyelt kérdés
Nagyon alacsony kb. 165 cm férfi aki nagyon nagyon vékony pici feje van és nagyon nagyon magas hangja...hasonló vékony pici nőknél próbálkozzon?
2024. jan. 9. 10:18
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
# próbálkozzanak
2024. jan. 9. 10:18
 2/23 anonim ***** válasza:
Igen.
2024. jan. 9. 10:19
 3/23 anonim ***** válasza:
14%
Alacsony duci nőknél.
2024. jan. 9. 10:22
 4/23 A kérdező kommentje:
3. Hát elég hülyén néznék ki egy duci nő mellett 50 kilósan....
2024. jan. 9. 10:23
 5/23 anonim ***** válasza:
20%
Pedig más nem lehet neked. Alacsony férfi az hátrány. Így a hátrányos nő a ducik, a hozzàvaló.
2024. jan. 9. 10:24
 6/23 anonim ***** válasza:
70%
Hát ha csontsovány vagy akkor nálad nagyobb darab lesz egy átlagosan vékony lány is... És igen 160 cm körüli csajokat keress. Én pl 163 cm vagyok, a te magasságod nekem jó lenne.
2024. jan. 9. 10:33
 7/23 anonim ***** válasza:
81%

Nekem unokatesóm hasonló, annyi, hogy nincs magas hangja. Gyári munkás, a párja is egy, nála még egyszerűbb, 7 évvel fiatalabb, gyárimunkás csaj, aki nem szép, de nem is kifejezetten csúnya. Mikor összejöttek, normál, kicsit vékonyabb alkatú volt. Most, egy évvel később duci.

Az, hogy, nem kövér nővel ismerkedsz, nem garancia. Ami az alap kérdést illeti, hasonló körökben mozgó, hasonlóan vonzó társat keress.

Neki nagy szerencséje, hogy a csajt bántalmazta az előző párja, így unokatesóm végtelenül nyugodt, konfliktuskerülő természete vonzotta a csajt.

Kell a szerencse is.

2024. jan. 9. 10:39
 8/23 anonim ***** válasza:

Amíg nem ütközik törvénybe, addig annál próbálkozol, akinél csak akarsz. Nem jó filozófia abból kiindulni, hogy csak azért nem csinálsz valamit, mert azt hiszed, hogy úgyse lenne esélyed és emiatt szándékosan leszűkíted a lehetőségeidet.

Ha bepróbálkozol egy „bombázónál” és lekoptat, az még nagyon nem garantálja azt, hogy egy „bányarémnél” lenne esélyed. No de ez fordítva is igaz ám…

2024. jan. 9. 10:41
 9/23 anonim ***** válasza:
93%

Ismerek alacsony pasit, barátnővel. Kb 160-165 cm. Ő mondjuk kigyúrta magát hobbisporttal és normál hangja van.

Mikor megismertem volt barátnője (nem tudom hogy találkoztak, talán edzésen vagy osztályban), ekkor kb 19 évesek voltak és egy éve együtt minimum. Most 22-23 évesek és nagyon jól megvannak, összeköltöztek. Szép, visszafogott, aranyos barátnője van aki talán pár centivel magasabb vagy egymagas vele.

2024. jan. 9. 10:45
 10/23 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos ez kuka, nekünk nőknek nem kell hobbit csávó. Drágaszágom.
2024. jan. 9. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!