Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen anyagi jellegű elvárása...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen anyagi jellegű elvárásai vannak egy mai 25-30 éves nőnek?

Figyelt kérdés
Nem troll kérdés.
2024. jan. 8. 16:45
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Kit erdekel?
2024. jan. 8. 17:29
 12/33 anonim ***** válasza:

Olyan anyagi helyzete, iskolai négzettsége, keresete, ambiciója legyen mint nekem.

Csak olyat kérek amit én is nyújtok.

Egyetemet végeztem, programtervezőként dolgozom havi 800e nettóért, lakást bérelek, 10 éves Nissanom van, van 18M megtakarításom, heti 5 nap kondizok, harmadik idegennyelvet tanulom.

Ha ezt tudja nyújtani akkor ismerkedünk.

2024. jan. 8. 17:46
 13/33 anonim ***** válasza:
#12 azosztigen Bp-nek is a B részén talán
2024. jan. 8. 18:42
 14/33 anonim ***** válasza:
53%

13.

Ha ezt a dumát megetted amit a 12-es versenyző előadott, akkor meg is érdemled.

2024. jan. 8. 18:43
 15/33 A kérdező kommentje:
Én is így keresek nőt amúgy. Legalább legyen lakása, autója és nettó 500 ezres fizetése (az enyém 650e ft). Szóval én megértem ezeket a nőket, akik azt várják el amit tudnak adni.
2024. jan. 8. 18:59
 16/33 anonim ***** válasza:

Min. két szobás saját lakás (tégla, nem panel) Budapesten vagy kertes ház Budapest agglomerációjában. Nem baj, ha hitelre vette, de csak az övé legyen, ne legyen anyuci-apuci tulajdonos vagy haszonélvező.

Tisztességes szellemi munka, 800 ezer és nettó 1 millió közötti havi fizetéssel. Saját autó és vezetési tapasztalat, nem kell hogy luxuskategóriás legyen, de jobb, ha elektromos és max. 5 éves.

Megtakarítás 10 millió körül, hogy mégis meglegyen az anyagi biztonság, legyen mihez nyúlni, ha baj van.

2024. jan. 8. 19:00
 17/33 anonim ***** válasza:
48%

16.

"Meg tudjuk csinálni ezt, akár már a következő héten is" (Horn Gyula)

2024. jan. 8. 19:01
 18/33 anonim ***** válasza:

Na 16-os van egy jó hírem. A megtakarítás részével nem lesz probléma, hiszen megmondta a tv hogy a magyaroknak több mint tízmillió forint megtakarítása van xd

És azt esetleg szabad tudnunk, hogy te eme csekély elváráslistához képest mivel járulsz hozzá, és mit tudsz nyújtani a lehetséges boldog kapcsolat és a közös jólétetek reményében?

2024. jan. 8. 19:04
 19/33 anonim ***** válasza:

18.

"magyaroknak több mint tízmillió forint megtakarítása van"

Na ja!!! Összeadva a 10 millió emberét, össze is jön az a tízmillió :D Fejenként 1 Ft.

2024. jan. 8. 19:06
 20/33 anonim ***** válasza:
18-as a nő saját magát nyújtja, mert a testét, az életét áldozza fel a közös gyerekek tisztességes felneveléséért. Nyomorba nem szülök gyereket. Szerintem etikátlan csóróként gyereket "vállalni", jobban mondva csinálni. Sajnálom, hogy másoknak nem szorul össze a szíve elhanyagolt, ellátatlan, semmirekellő szegény szülőkkel megvert gyerekek láttán. Én borzasztóan sajnálom őket.
2024. jan. 8. 19:08
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!