Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen anyagi jellegű elvárásai vannak egy mai 25-30 éves nőnek?
Jellemzően az, hogy legyen hasonló szinten a férfi, mint ő maga.
Ez így elég tág fogalom:D
De középosztálybeliekre nézve:
-lakjon önállóan a pasi
-legyen fix jövedelme amiből meg tud lni és valamennyit félre tud tenni
-legyenek célkitűzései
Persze lehet jönni autóval, utazással, stb, de ez abszolút státuszfüggő.
Keressen többet, mint én (nettó 480), lakjon egyedül, mindegy, hogy albiban vagy saját ingatlanban.
Tudjon spórolni, bánni a pénzzel.
Autó is jó, ha van, nekem is van és nem akarom majd, hogy nekem kelljen őt furikázni (volt már ilyen és ahogy lenni szokott, még ő csalt meg:)
Kinek mi...
Gondom, egy dohánybolti eladónak teljesen más, mint egy ügyvédnek.
Milyen nőnek?
Egy 25 éves koleszos egyetemista csajnak nyilván mások az elvárásai, mint egy 30 éves, sikeres, jó körülmények között élő nőnek.
Más lesz az elvárás egy minimálbéres felszolgálónak, és más egy informatikus csajnak, más lesz az elvárása annak, aki 30 évesen tanár, de kő gazdagok a szülei, mint annak, aki ugyanannyit keres de egy kis borsodi faluból jött.
Ez a "Nem troll kérdés." az idei új divat?
Nem lopott, nem hamisított, haljak meg nagyon jó, nem trollkérdés!
Egyébként nehéz rá jól felelni, mert túlzottan általánosító a kérdés. Van az a 25-30 éves nő aki mondjuk nem vár el semmit mert halálosan szerelmes lesz a másik félbe, és csakis őt akarja. És ellenpéldaként ott a 25-30 éves aranyásó nő, akinek még az 50 méter hosszú jacht is kevés mert a másik neres oligarchának 52 méteres van, és ezáltal ő biztos jobban is szereti a nőjét ha többet ad meg neki.
Szóval a végletek, és közte az ezernyi finom lehetőség.
7
Itt csak addig elfogadott, hogy a saját szinteden keresgélsz, amíg a saját szinted nem magasabb az oldalra begyűlt emberek átlagánál. Amint te többre vitted, és többet vársz el, azonnal anyagias p.csa leszel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!