Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó látom hogy amelyik nő szingli az vagy elviselhetetlen vagy olyan magas elvárásai vannak hogy az átlag magyar férfi biztos nem fog megfelelni neki?
Figyelt kérdés
Megismertem egy tök aranyos kedves lánnyal azt kiderült hogy párkapcsolata van a párja viszont ilyen nagyon fura nem helyes férfijan. 7. 14:53
11/14 anonim válasza:
Én hosszú ideje egyedül vagyok, és az ismerőseim azt mondják rólam (nyilván nem szemtől-szembe, csak úgy hallottam): hogy semmi bajom vele, de nem kéne mint barátnő.
Nagy elvárásaim nincsenek, csak olyan normálisak. Pl. legyen foga, ne legyen sokkal öregebb nálam, tudjon beszélni...
Valószínű elviselhetetlen vagyok, de nem vagyok benne biztos, mert nálam sokkal idegesítőbb nőknek van párja. Szerintem csak szerencsétlen vagyok, uncsi ruháim vannak, és nem sminkelek. Ez lehet a baj.
12/14 anonim válasza:
Én mondjuk egyedül vagyok de ha akarok pasit nem adódik, ha meg nem, akkor pont rosszkor kopogtat, nyilván vannak élethelyzetek amikor nem a legjobb ismerkedni. Hisz, én úgy gondolom, ha van pasim minden szépet és jó meg akarok adni neki, persze el is várom hogy ő is a tenyerén hordozzon. (Nem a pénzére gondoltam) Amúgy lehet én is elviselhetlen vagyok fene tudja.
13/14 anonim válasza:
Lehet még, hogy a nő munkamániás.
Miért fontos neked, hogy a pasija milyen: talán le akarod csapni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!