Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli maradok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon el vagyok keseredve és a tanácsotokra lenne szükségem…. 20 éves lány vagyok, két kapcsolatom volt eddig, sajnos mindkettő nagyon korán jött, 16 évesen szakítottam a második barátommal, szingli lettem, azóta nem volt normális párkapcsolatom, csak olyanok, akiknek vagy én nem tudtam viszonozni az érzéseit vagy akik nekem tetszettek csak szexre kellettem nekik. Nem feküdtem le egyik barátommal sem, mivel korán jött mindkettő, utána pedig sajnos csak olyanokkal találkoztam, akik nem akartam tőlem

komoly kapcsolatot, úgy pedig nem akartam belemenni a magam érdekében, hiszen én nekem komolyan tetszettek azok a pasik, de kijelentették csak szex lenne és semmi más, inkább úgy voltam vele akkor megvárom, aki tényleg komolyan vesz, tehát szűz vagyok, sokszor emiatt is nagyon rosszul érzem magam :( nagyon bánt ez a helyzet, hogy 4 éve nem sikerült egy normális pasit találni magam mellé, a környezetemben is mindenki kapcsolatban van 😔

Esetleg lenne valami tanácsotok vagy sikersztorik, akik 20-21 éves korukban találták meg a megfelelőt? Változhat ez még a jövőben?

2023. dec. 27. 07:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
30%

Nyitott szemmel kell járni, aztán ha ugyerzed adni kell a jeleket vagy leszóllítani az adott személyt.

Valószínűleg valamikor sikerülni fog, csak ne zárkózz be, járj el olyan helyekre ahol tudsz és akarsz is ismerkedni.

Itt vagyok akár én is ha gondolod.

2023. dec. 27. 07:58
 2/16 anonim ***** válasza:
89%
Változhat, ismerősi körben többen 30 felett találták meg. Légy nyitott, élj szociális életet és ha találsz szimpatikus férfit, jelezd felé!
2023. dec. 27. 08:01
 3/16 anonim ***** válasza:
58%

Én 26 évesen találtam meg és tudom, hogy 5 hónap alatt még korai elképzelni, de eddig úgy érzem, hogy el tudnám képzelni mellette az életemet.

Miért akarsz sietni ezzel? Nem maradsz le semmiről, ha nem 20-21 évesen talál rád a szerelem.

2023. dec. 27. 08:15
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha megnyugtat, én is 20 évesen találtam meg a nagy őt, ugyanezzel az indokkal nekem is akkor volt az első együttlétben részem. Tényleg nem vagy elkésve semmivel, nyárj nyitott szemmel, ismerkedj, ha valaki szimpatikus ne félj te kezdeményezni
2023. dec. 27. 09:15
 5/16 anonim ***** válasza:
40%
Létezel, élsz, kelessz. Ez nem közhely, hanem az egyik legdurvább szabály (igazság) a világban.
2023. dec. 27. 10:05
 6/16 anonim ***** válasza:
79%
Eljársz valahová ismerkedni? Hétvégi bulik? Tanulsz vagy dolgozol?
2023. dec. 27. 10:40
 7/16 A kérdező kommentje:
igen, egyetemre járok, mellette eljárok dolgozni, szórakozóhelyre is szoktam menni, de sikertelen sajnos 😔
2023. dec. 27. 11:32
 8/16 anonim ***** válasza:
84%

Nekem 23 évesen jött az első komoly kapcsolatom, azelőtt volt 2 lány az életemben, de nem tartott sokáig. 4 hónapja vagyok ismét egyedül, az elején én is bizonytalannak láttam a dolgot, de elkezdtem edzőterembe járni és új embereket megismerni, önbizalmat építeni. Úgyhogy csináld azt amit szeretsz, járj továbbra is emberek közé és szembe jön majd az, aki boldoggá tud tenni

26f

2023. dec. 27. 12:08
 9/16 anonim ***** válasza:
58%
Nö vagy és fiatal, ha nem vagy túlságos nem lesz gondod hidd el.
2023. dec. 27. 19:33
 10/16 anonim ***** válasza:
62%

Ne viccelj, 20 évesen még nagyon fiatal vagy, semmit nem kell parázni. Még 30 fölött sem kell eret vágni - van ismerősöm, aki 30 fölött találta meg a társát, ma már házas és gyereke van.

F

2023. dec. 27. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!