Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli maradok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon el vagyok keseredve és a tanácsotokra lenne szükségem…. 20 éves lány vagyok, két kapcsolatom volt eddig, sajnos mindkettő nagyon korán jött, 16 évesen szakítottam a második barátommal, szingli lettem, azóta nem volt normális párkapcsolatom, csak olyanok, akiknek vagy én nem tudtam viszonozni az érzéseit vagy akik nekem tetszettek csak szexre kellettem nekik. Nem feküdtem le egyik barátommal sem, mivel korán jött mindkettő, utána pedig sajnos csak olyanokkal találkoztam, akik nem akartam tőlem

komoly kapcsolatot, úgy pedig nem akartam belemenni a magam érdekében, hiszen én nekem komolyan tetszettek azok a pasik, de kijelentették csak szex lenne és semmi más, inkább úgy voltam vele akkor megvárom, aki tényleg komolyan vesz, tehát szűz vagyok, sokszor emiatt is nagyon rosszul érzem magam :( nagyon bánt ez a helyzet, hogy 4 éve nem sikerült egy normális pasit találni magam mellé, a környezetemben is mindenki kapcsolatban van 😔

Esetleg lenne valami tanácsotok vagy sikersztorik, akik 20-21 éves korukban találták meg a megfelelőt? Változhat ez még a jövőben?

2023. dec. 27. 07:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
16%

Ne izgulj, ne tombolj, ne siettesd az ügyet.

20 éves vagy, rengeteg időd van még.

Iszonyatos férfi többlet van, még válogathatsz is.

Ma egy jó megjelenésű csinosabb nőnek 50-60 kérője van. Ez az oka annak, hogy manapság csak a 9-10 pontos férfiak kelnek el. 9 pont alatt szinte teljesen esélytelen elkelni.

Ezért vannat teli a konditermek. Mindenki erősít, izmosít, szálkásít, minden férfi szép akar lenni. Minden férfi a nők kegyeiért kűzd.

Ma egy férfinek egy nő igazi jutalom. Ma már megkell kűzdeni a nőért.

Nem úgy van mint régebben. Ma egy nőt ki kell érdemelni.

Úgyhogy nyugi.

2023. dec. 28. 10:49
 12/16 anonim ***** válasza:
80%
20 éves vagy? Én 29 éves voltam, amikor megismertem a férjemet.Még bőven van időd, inkább azzal törődj, hogy fejleszd magad, olvassál, művelődjél, hogy jobb partnert találhass. De ilyen fiatalon nem is lett volna szabad még fiúval járni, mint ahogy te tetted.
2023. dec. 28. 11:43
 13/16 Á.Zoli ***** válasza:
100%
Új helyre kezdj el járni, ami az érdeklődési köröd. Így van esély olyannal találkozni, aki hasonlóan gondolkodik. Ha a mostani helyeken nincs megfelelő, akkor ne ott keress.
2023. dec. 28. 13:08
 14/16 anonim ***** válasza:
20%

Ti tényleg elhiszitek ezt?😅

20 éves szűzlány…

Inkább egy 18 éves szűz b*zi 😀

jan. 2. 19:12
 15/16 Hyron ***** válasza:
Teljesen át érzem a helyzetet, ugyan ebben a cipőben járok mint te csak én fiú vagyok. Nekem is korán volt 2 kapcsolatom mind a kettő romba döntötte az elképzelésem, hogy korán találok párt magam mellé akivel le élem boldogságban az életem. Most itt vagyok 22 éves (mindjárt) és 3 éve nincs kapcsolatom, az első 1-2 évben nagyon emésztett a dolog engem is de inkább áthelyeztem a fókuszt a hobbimra meg az egyetemre így sokkal jobban ki lehet bírni. Én csak azt tudom javasolni amit magamnak is, hogy ne veszíts reményt és nagyon erős és különleges vagy hogy szűz tudtál maradni ebben a világban mert ki álltál az elveid mellett. Minden elismerésem és hidd el idővel eljön akivel megtalálod számitásaidat.
jan. 3. 01:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Mert nem nezel ki jol. Sajnalom.
jan. 3. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!